Isnin, 30 September 2019

Gaya hidup sihat dengan Jom Detox Jutawan

Hai...Assalamualaikum semua..😁
Salam perkenalan dari Anim untuk anda semua...

GAYA HIDUP SIHAT DENGAN JOM DETOX JUTAWAN


Yes!! itulah yang Anim akan kongsikan dengan anda semua dalam entri Anim kali ni.
Adakah anda salah seorang yang mementingkan gaya hidup sihat? Jika ya, Alhdulillah..Good Job! Jika belum ianya 
masih belum terlambat lagi sebenarnya.Yang penting, anda mempunyai keinginan yang tinggi untuk berubah kearah itu. 

Dengan #JomDetoxJutawan anda mampu untuk merasai,mengubah dan menjalani gaya hidup yang lebih sihat dan mendapat tahap kesihatan yang  lebih baik kerana program detox jutawan ni bukan sahaja program yang fokus untuk turunkan berat badan peserta sahaja tapi ianya merangkumi kesemuanya. Ianya adalah program yang menyeluruh dan holistik. Bermula dari segi pengambilan pemakanan yang seimbang dan lebih sihat, penjagaan kebersihan diri, rehat yang cukup, senaman dan corak kehidupan yang sihat serta pengambilan nutrient yang cukup dan lengkap bagi tubuh badan dan organ detox akan dididedahkan dan diajar dalam program ini. 

Keistimewaan program Jom Detox Jutawan

⭐Program Jom Detox Jutawan ni adalah program yang menyeluruh dan merangkumi kesemua organ detox yang ada antaranya:-
Hati
paru-paru
Usus
Buah Pinggang
Kulit.
Oleh sebab itu, kesan yang peserta akan dapat dari program ni bukan sahaja dari segi penurunan berat/saiz badan sahaja tapi lebih dari tu seperti peningkatan tahap kesihatan, dapat bebas dari penyakit kronik, badan lebih cergas,  kulit lebih cantik dan banyak lagi. 

⭐Program detox Jutawan ni adalah program buang toksin dalam badan dan secara tak langsung peserta yang join program ni  dapat menurunkan berat badan mereka dengan lebih mudah.  

⭐ Program ni merangkumi 3 aspek iaitu:-
-Cara pemakanan yang betul
- Perubahan lifestyle dari tidak sihat kepada yang lebih sihat
-Merangkumi Supplement yang diperlukan oleh tubuh badan.

Lengkap kan program Jom Detox Jutawan ni..Oleh sebab itu ramai yang telah mendapat result yang sangat power dari program ni. Antaranya:-

💞 Dari berat badan yang statik dan susah untuk diturunkan, dengan #JomDetoxJutawan mudah sangat nak turunkan berat badan dan inci loss
💞 Kalau sebelum ni penyakit kronik bermaharajalela dan banyak bergantung pada ubat-ubatan, dengan #JomDetoxJutawan mostly peserta berjaya bebas dan lebih baik dari penyakit kronik mereka serta kebergantungan pada ubat-ubatan berjaya dikurangkan.
💞 Kalau sebelum detox, kebanyakkan peserta mengadu badan mereka sentiasa rasa lesu, tidak bertenaga dan cepat letih dengan #JomDetoxJutawan badan rasa lebih sihat dan bertenaga. 
💞 Paling terharu, ramai peserta yang sukar untuk hamil tapi dengan izin Allah lepas join #JomDetoxJutawan mereka berjaya dan lebih mudah untuk hamil. Itu merupakan satu pencapaian yang terbaik dalam program detox ni. 

Apa punca utama yang anda rasa dari kesemua permasalah yang dapat diselesaikan melalui program ni?  Hanya satu sebabnya iaitu TOKSIN! 

Dan bila bercakap tentang toksin ni sebenarnya semua orang memang ada toksin dalam badan. Cuma bezanya adalah sikit atau banyak jer sebenarnya. Oleh sebab itulah kita perlu/wajib buang toksin dalam badan melalui DETOX untuk mengembalikan semula kestabilan kepada sistem badan dan ini akan membolehkan sistem badan berfungsi dengan sempurna. 

Badan kita ni boleh kita ibaratkan seperti sebuah kereta. Jika kita ingin kereta kita berfungsi dengan baik, tak meragam, boleh pergi jauh dan pakai lebih lama kita perlu pastikan ianya diservis dengan sebaiknya. 

Same goes to our body.. Jika nak pastikan sistem badan kita berfungsi dengan lebih baik kita perlu servisnya dan caranya adalah melalui DETOX.

Apa yang anda faham tentang gaya hidup sihat?
Secara ringkasnya, gaya hidup sihat ialah gaya hidup yang mengutamakan amalan kesihatan dan pencegahan penyakit. Selari dengan itu, #JomDetoxJutawan mengambil langkah untuk membantu lebih ramai orang untuk menjalani dan mendapatkan gaya hidup yang sihat melalui program yang dijalankan ini.

Actually, ramai yang ingat program detox Jutawan ni hanya untuk turunkan berat badan. Tapi sebenarnya tidak. Dalam program ni banyak yang diterapkan kepada peserta-peserta  tentang gaya hidup sihat antaranya :-

🍀Kepentingan pengambilan makanan yang seimbang dan berkhasiat.


Ini dapat dilihat melalui MEALPLAN yang disediakan dalam program ni dimana ianya disusun oleh nutritionist yang bertauliah dan di endorse oleh doktor. So, bukan sebarangan mealplan yang kami sediakan untuk para peserta. Dari situ peserta akan belajar untuk mengambil makanan yang lebih sihat dan berkhasiat seperti sayur dan buah sepanjang proses detoks dan mostly peserta akhirnya berjaya jadikan pemakanan seperti ini sebagai rutin mereka.

Dalam program ni juga peserta akan diajar tentang kepentingan minum air kosong yang secukupnya sesuai dengan berat badan mereka.

Contohnya, ada peserta yang join #jomdetoxjutawan sebelum ni tak boleh langsung telan sayur dan sayurlah paling dibenci olehnya, tapi lepas detox beliau berjaya makan sayur dan jadikanya rutin. Alhamdulillah..Itu merupakan pencapaian yang boleh dibanggakan.

Ada juga dikalangan peserta #JomDetoxJutawan sebelum detox suka sangat minum minuman manis dan berkafein seperti kopi dan nescafe.  Dalam sehari mesti kena/wajib minum. Tapi amazingly, lepas detox mereka berjaya hilangkan craving mereka dan lebih suka minum air kosong walaupun makan diluar.

Dalam #JomDetoxJutawan, peserta bukan sekadar diajar dan dilatih untuk menjaga pemakanan, tapi mereka juga akan diajar cara pilih makanan yang sihat, cara makan dan minum yang betul dan banyak lagi. Dari situ banyak yang peserta bileh belajar dan jadikan amalan walaupun setelah habis program detox.

🍀 Kepentingan Rehat yang cukup.

Melalui program #JomDetoxJutawan juga, peserta akan diajar dan diterapkan dengan kepentingan rehat yang cukup bagi mendapatkan kesan yang paling optimum dan meningkatkan tahap kesihatan supaya menjadi lebih cergas dan bertenaga.

Peserta akan diajar untuk tidur lebih awal dan pastikan tidur itu berkualiti dan cukupkan masa tidur mereka. Dari situ, rata-rata peserta menjadi lebih bersemangat dan lebih positive sepanjang program berjalan.  Kebanyakkan dari mereka menngucapkan syukur dipertemukan dengan program ni kerana mereka berjaya untuk latih diri mereka untuk tidur awal dan dapatkan rehat yang cukup dan berkualiti. Dari situ mereka berjaya megharungi kehidupan seharian mereka dengan lebih happy. Rehat yang cukup adalah salah satu gaya hidup yang sihat dan ianya diajar dalam program ni. Terbaik sangat!

🍀Jadikan Senaman sebagai salah satu gaya hidup


Yes..Dalam program #JomDetoxJutawan peserta akan diajar oleh coach yang berpengalaman dan bertauliah dengan senaman mengikut kesesuaian peserta dan faktor umur bagi menjamin keberkesanan program. Oleh sebab itu, para peserta dan terbiasa dan merasakan senaman penting untuk meningkatkan kecergasan badan.  Dari situ mereka mulai suka dan jadikan ianya habit yang baru. Itu merupakan pencapaian yang baik untuk program ni. Bukan sahaja kurus yang peserta dapat, stamina yang kuat dan mantap juga mereka berjaya perolehi dalam program detox terbaik ni.

🍀 Diajar tentang corak kehidupan yang lebih sihat.

Jika sebelum detox ramai peserta mengamalkan corak kehidupan yang tidak sihat seperti merokok tapi lepas detox mereka berjaya kurangkan aktiviti ni dan ada juga yang berjaya untuk mengawal ketagihan ini secara berperingkat . Ini juga merupakan pencapaian terbaik dalam program ni.

🍀Cara mengawal emosi dan perasaan

 Ianya juga diterapkan dalam program #JomDetoxJutawan oleh coach yang terlibat dan ramai peserta menunjukkan feedback yang positif setelah selesai menjalani program detox. Ada antara mereka yang mengatakan mereka dah berjaya kawal emosi dan perasaan mereka dan kurang stress setelah habis program. Mereka merasakan lebih tenang dan mudah untuk selesaikan masalah yang ada. Alhamdulillah, program #JomDetoxJutawan berjaya mengubah hidup ramai peserta kearah yang lebih baik dan lebih sihat.

Gaya hidup sihat bersama #JomDetoxJutawan memang diterapkan sedari awal program sehingga akhir program bagi memastikan setiap peserta akan mendapat kesan dalam program ni. Dan itulah salah satu misi dalam program hebat ni. Memastikan semua orang dapat menjalani gaya hidup yang lebih sihat demi kesejahteraan hidup mereka. Oleh sebab itu, kami mahu semua orang merasai pengalaman bersama kami dan memberi peluang untuk mereka mengubah hidup kearah yang lebih baik.

Sebelum Anim akhiri perkongsian Anim kali ni, Jom layan result peserta-peserta jom detox jutawan yang berjaya ubah hidup mereka melalui program hebat ni.





















Itulah bukti-bukti yang menunjukkan #JomDetoxJutawan ni adalah program yang berkesan disamping membantu kita semua dapat menjalani hidup yang lebih sihat dan gembira.

Kesimpulanya, sebenarnya tiada istilah terlambat bagi setiap orang untuk memulakan amalan gaya hidup sihat. Gaya hidup sihat dalam kehidupan seharian harus diamalkan bagi melahirkan masyarakat yang bebas penyakit dan hidup lebih happy.😁

Jika anda tidak mampu untuk mulakan langkah kearah gaya hidup yang lebih sihat seorang diri, apa kata mulakan langkah anda hari ini dengan join kami di program #JomDetoxJutawan. Anda pasti berpuas hati dan teruja dengan kesanya nanti.

Dont worry because #JomDetoxJutawan is PROVEN SUCCESS PROGRAMME👍

kami ada lebih dari beratus testimoni peserta yang berjaya bersama kami.

Jom mulakan langkah anda hari ni dengan contact Anim di no

011-10973735

Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff

Pakar detox Anda
Pengedar Sah ShakleeKelantan
Shaklee By Anim
Shakee Kelantan
Team Jutawan
Program Detox Jutawan
Mulakan gaya hidup sihat bersama team Jutawan

FB: Faridah Hanim








Ahad, 29 September 2019

Mudahnya buat bisnes di hujung jari



Hai..Assalamualaikum semua..
Terima Kasih kerana sudi luangkan masa untuk membaca entri Anim kali ni. 

Dalam entri Anim kali ni, Anim nak kongsikan tentang kelebihan bisnes shaklee yang pastinya ianya boleh dijalankan hanya dihujung jari. Seperti yang anda sedia maklum, bisnes shaklee kebanyakkannya dijalankan melalui online dan kenapa medium ni dipilih sedangkan banyak lagi medium lain yang boleh digunakan.



Sebelum Anim pergi lebih jauh dalam perkongsian Anim kali ni, jom Anim kongsikan kelebihan berbisnes melalui online iaitu dihujung jari.

Kalau anda dapat perhatikan, trend zaman sekarang rata-rata peniaga yang ingin memulakan bisnes memilih perniagaan dalam talian kerana kebanyakkan pengguna zaman sekarang lebih suka membeli barangan secara dalam talian. Ini kerana bagi mereka ianya lebih mudah dan cepat kerana semuanya hanya dihujung jari.

Dan semakin lama, bilangan pembeli online ni semakin mencanak naik seiring dengan meningkatnya jumlah pengguna telefon pintar dan internet. Kalau kita dapat lihat, zaman kini, pelajar sekolah rendah sekalipun sudah mempunyai telefon pintar. Dengan pertambahan jumlah inilah yang menjadikan bisnes secara talian kini menjadi pilihan kebanyakkan peniaga masa kini.

Apa sebenarnya yang menjadikan bisnes diatas talian ni sebagai pilihan peniaga masa kini?

1) Mudah untuk dimulakan.

Kalau kita dapat perhatikan, pelbagai platform yang ada pada zaman kini seperti Facebook, Instagram, Website, blog dan marketplace dan ramai pengguna yang menggunakan platform tersebut. Dari situ, sebagai peniaga, mesti mengambil peluang ini dan menjalankan bisnes menggunakan semua platform ni dan ianya mudah untuk dimulakan. Anda hanya perlu untuk tentukan bisnes dan produk yang anda ingin pasarkan dan boleh terus jalankan bisnes. Mudah kan? Yes..Semuanya dihujung jari anda.



Dan dengan bisnes shaklee yang mana produk ni sememangnya well known, anda boleh jadikan ianya sebagai your part time or full time bisnes kerana dengan platform yang pelbagai tu membantu anda untuk menjalankan bisnes ini secara mudah. Shaklee adalah satu bisnes yang mudah untuk dijalankan secara atas talian kerana shaklee adalah sebuah company yang menjalankan bisnes memasarkan produk supplement dan ianya produk yang tak mudah rosak. So, sesuai sangat dijalankan secara atas talian.

Tambahan lagi , produk shaklee adalah produk yang dijamin selamat, berkesan dan dipercayai ramai. Mudah untuk anda jalankan bisnes dengan produk yang dipercayai dan diyakini ramai.

Selain itu, anda hanya perlu guna USB concept iaitu USE, SHARE & BUILD dimana anda hanya perlu jadi pengguna terlebih dahulu. Bila dah dapat kesan dan manfaat anda hanya perlu berkongsi kebaikkanya sepenuh hati dan akhirnya in Syaa Allah anda mampu kembangkan bisnes shaklee anda dengan ramai orang hasil perkongsian itu. Ini kerana, kebanyakkan pembeli produk shaklee bermula dari melihat perkongsian di media sosial yang akhirnya membawa/mendorong mereka menjadi pengguna yang setia. Mudah kan? Ianya semua dihujung jari anda.
Bisnes Shaklee adalah bisnes yang mudah. Hampir 90% cara saya menjalankan bisnes dengan berkongsi pengalaman sendiri dan menceritakan pengalaman orang lain secara online di blog dan media sosial. Oleh kerana produk Shaklee berkesan dan dijamin selamat, pengguna sendiri yang tertarik dan jatuh hati menggunakan Shaklee.

Disebabkan produk Shaklee mempunyai kelebihan sendiri yang mana tidak ada produk syarikat lain mampu tandingi, anda sepatutnya mengambil peluang ini untuk mempromosi Shaklee. Berdasarkan Landmark Study, mereka membuktikan

2) Modal permulaan yang sangat rendah.
Percaya tak kalau Anim katakan, untuk mulakan bisnes online anda tidak perlu mengeluarkan modal yang besar berbanding memulakan bisnes secara offline kerana memadai bagi anda untuk memiliki sekurang-kurangnya sebuah atau dua telefon pintar yang mempunyai talian internet. Kalau dibandingkan jika anda ingin menjalankan bisnes secara offline, anda perlu mengeluarkan modal yang besar untuk bayar sewa kedai, bayar pekerja, bayar bil2 elektrik dan sebagainya. Mudahkan buat bisnes dihujung jari kan.

Sesuai dengan itu, jika anda ingin jalankan bisnes yang lebih jimat selari dengan konsep tidak memerlukan modal yang besar ni, shaklee juga adalah salah satu bisnes yang tidak memerlukan modal yang besar untuk dijalankan kerana modal untuk menjadi ahli dan memulakan bisnes adalah hanya RM75 sahaja. Murah giler kan? Anda akan disertakan dengan 'starter kit' bisnes yang dalamnya terdapat semua panduan tentang produk dan cara untuk mulakan bisnes bersama shaklee.

Dan yang paling menarik, semua info berkaitan bisnes, produk, event atau segala berkaitan shaklee anda boleh dapatkan semuanya dalam talian iaitu melalui shaklee2u.com. Anda juga boleh terus membuat pesanan dan belian produk melalui website ni dan ianya amat mudah dan menjimatkan masa anda. Mudah sangat bila berbisnes dihujung jari ni.

3) Boleh dilakukan secara sambilan atau sepenuh masa
Dengan bisnes online, anda boleh memilih samada untuk jalankanya secara sambilan atau sepenuh masa kerana ianya terletak dihujung jari anda. Mudah kan? Dah dapat jimatkan masa anda.

Yes. Sama seperti bisnes lain, bisnes shaklee juga adalah bisnes yang sangat mudah. Anda boleh memilih samada untuk jalankanya secara part time atau full time kerana jika anda mulakan bisnes bersama shaklee, ia sebenarnya ibarat anda menjalankan bisnes sendiri sebenarnya. So, anda boleh membuat pilihan keatasnya.

Tapi dengan bonus yang sangat lumayan yang ditawarkan oleh shaklee terhadap semua SIDnya ramai yang membuat keputusan untuk jalankanya secara full time dan sanggup tinggalkan kerjaya sedia ada.

Untuk pengetahuan anda, bonus yang ditawarkan dalam shaklee adalah sangat lumayan dan tidak terdapat pada mana-mana bisnes. Siatemnya yang adil juga menjadikan shaklee adalah bisnes yang sentiasa menjadi pilihan masa kini. Jika nak merasa bonus yang sangat lumayan yang ditawarkan, anda perlu mencubanya.😁 In Syaa Allah, anda pasti takkan menyesal.

4) Bisnes secara atas talian ni mempunyai pasaran yang lebih luas dan terbuka.
Ramai pengguna/pembeli boleh melihat dan mengeratahui tentang bisnes yang anda jalankan melalui marketing yang anda jalankan. So, lebih mudah untuk anda promosikan barangan dan produk anda secara global.

Dengan kelebihan inilah yang menjadikan bisnes shaklee mostly dijalankan secara atas talian kerana ingin menembusi pasaran yang lebih luas dan lebih ramai pengguna/pembeli dapat memiliki atau mendapatkan produk shaklee. Ini menjadikan bisnes ni semakin trending dan mendapat perhatian lebih ramai untuk jalankan bisnes bersama shaklee.

Kelebihan bisnes shaklee ni adalah ianya adalah bisnes yang dikenali ramai. So, mudah bagi anda untuk pasarkan produk jualan anda ni secara lebih meluas melaui atas talian. Dari situ mudah untuk anda kembangkan bisnes anda menjadi lebih maju dan dikenali.

5) Mampu memenuhi permintaan semasa
Selari dengan jumlah rakyat Malaysia yang lebih suka mmembeli barangan secara online sekarang, ini dapat memberi peluang kepada anda sebagai peniaga atas talian untuk mengembangkan lagi bisnes dan secara tak langsung meningkatkan jumlah keuntungan yang diperolehi.

Dengan shaklee, In Syaa Allah anda mampu untuk memenuhi permintaan semasa kerana produk yang ditawarkan adalah produk yang mendapat permintaan tinggi dari pengguna kerana kualitinya yang tip top dan dijamin berkesan.
Kenpa shaklee??
Shaklee adalah syarikat yang sangat kukuh dan sudah bertapak lebih dari 100 tahun di dunia.

🍀Shaklee miliki Landmark study
🍀Shaklee miliki pusat R&D sendiri
🍀Shaklee miliki barisan saintis yang sentiasa melakukan research dan kajian dari semasa ke semasa
🍀Shaklee mengadakan ujian klinikal yang TIDAK DIUJI ke atas binatang seperti kebanyakan syarikat lain.



6) Lebih menguntungkan dari aspek masa.
Ini kerana, anda boleh mengatur waktu kerja mengikut kesesuaian diri, waktu yang sesuai untuk promosikan barangan perniagaan anda dan segala aspek berkaitan masa yang sesuai untuk menjalankan bisnes. secara ringkasnya, anda boleh tentukan masa bisnes anda sendiri tanpa melibatkan orang dan hal lain.

Dalam bisnes shaklee juga, anda dapat jimatkan masa dari segi memperkenalkan produk shaklee kerana mostly pembeli/pengguna masa kini sudah mengenali produk ini. Dari situ mudah untuk anda mempromosikan bisnes dan jualan anda tanpa perlu mengambil masa yang lama. Anda cuma perlu lebihkan masa untuk 'personal branding' dimana untuk memperkenalkan diri anda sebagai penjual produk shaklee. Itu sahaja..Mudah kan.😁

7) Potensi pendapatan tanpa batasan.

Bila anda memilih bisnes diatas talian, keuntungan dan pendapatan yang anda perolehi anda sendiri yang tentukan kerana tiada had masa untuk menjalnkan bisnes anda samada siang atau malam. Bisnes atas talian ni tiada had masa untuk dijalankan. Anda boleh untuk jalankan bisnes anda 24 jam sehari tanpa halangan. Its depend on you! Mudah kan?

Dengan shaklee juga, anda mampu menjana pendapatan tanpa batasan. Ramai yang tidak tahu,bonus Shaklee telah dipatenkan dan sehingga infinity. Pendapatan sebulan bersama Shaklee boleh mencapai hingga 6 angka sebulan. Ini dibuktikan tau dengan kejayaan-kejayaan master dalam Shaklee. Dalam team Anim iaitu #teamJutawan juga ada buktinya. Namun pendapatan bulanan Shaklee ini bergantung kepada pencapaian setiap bulan.


Seperti bisnes lain, banyak jualan pada bulan tersebut, lebih banyak la keuntungan yang boleh diperolehi. Siapa yang berusaha lebih gigih, lebih la bonus mereka.

Walaupun Shaklee didaftarkan sebagai syarikat MLM di Malaysia, namun pendapatan pengedar Shaklee tidak seperti pendapatan ahli MLM syarikat lain. Tidak ada istilah ‘menguntungkan orang atas di dalam bisnes Shaklee’. Itulah kelebihan bisnes shaklee. 

Mudah kan buat bisnes dihujung jari dan bersama shaklee. Yang penting, anda jangan malu, belajar sedaya mungkin untuk menimba ilmu baru dan jangan takut untuk mencuba sesuatu yang baru kerana hanya diri kita yang mampu memajukan bisnes kita walauapa platform sekalipun yang kita gunakan. 

Terima kasih kerana luangkan sudi luangkan masa untuk membaca entri Anim ni. Jangan lupa untuk share post ini supaya dapat memberi manfaat untuk orang lain juga yang memerlukan. 

"Jom Mulakan Bisnes dihujung jari anda bersama Shaklee."

Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang bisnes ini atau shaklee, anda boleh terus hubungi Anim. 

Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff

011-10973735

#PakarShakleeAnda
#ShakleeByAnim
#ShakleeKelantan
#PengedarShakleeKelantan
#StartYourOwnBusinesa
#MulakanBisnesDihujungJariAndaBersamaShaklee









Sabtu, 28 September 2019

Pakej Pilihan Program Detox Jutawan


Hai..Assalamualaikum.

Apa khabar semua pembaca setia blog Anim😁
Dah baca ke entri Anim yang sebelum ni tentang program detox jutawan? Kalau belum, anda boleh baca disini tentang:-

Apa itu program #JomDetoxJutawan
Testimoni #JomDetoxJutawan
Bagaimana untuk join program #JomDetoxJutawan
Kenapa perlu Detox jika nak kurus
Detox bukan sekadar untuk kurus
Detox selesaikan banyak masalah kesihatan

Ok..untuk kali ni Anim nak kongsikan tentang pakej pilihan program Detox Jutawan pulak. Dalam program detox  yang #TeamJutawan jalankan, terdapat 3 pakej yang disediakan mengikut kesesuaian bajet anda. Ada pakej GOLD, PLATINUM dan juga DIAMOND.

Ok..Jom kita kenalpasti setiap pakej yang disediakan. Apa yang kami sediakan untuk anda dalam setiap pakej kami.

Pakej GOLD


Pakej ni adalah pakej yang paling affordable yang kami sediakan untuk anda. Dalam pakej ni anda anda dapat 5 barang termasuk dengan FREE MEMBERSHIP. Kiranya, bila anda join program #JomDetox dengan pakej ni anda dah tak perlu bayar yuran keahlian sebanyak RM75. Dalam pakej ni anda akan dapat :-
🌱Sebotol Herbalax
🌱Sebotol DTX Complex
🌱Sebotol Papermint Ginger Plus
🌱Sebotol Alfalfa Compelx (Botol besar)
🌱Sebotol Cinch Shake (Vanilla/Chocolate)

Pakej PLATINUM

Pakej Platinum pulak pakej yang paling disukai sebab ada 'Hero' dalamnya iaitu VIVIX. Bila ada 'Hero' ni of course kesanya akan lebih maksimum dan power.  Anda akan dapat 6 barang dalam satu set. Dalam pakej ni anda akan dapat:- 
🌱Sebotol Vivix
🌱Sebotol Herblax
🌱Sebotol DTX complex
🌱Sebotol Papermint Ginger Plys
🌱Sebotol Alfalfa Complex(Besar)
🌱Sebotol Cinch Shake (vanilla/Chocolate)


Pakej DIAMOND

Pakej Diamond pulak adalah pakej yang tahan lebih lama kerana anda akan dapat 7 barang dalam pakej ni. Ianya juga dikira sebagai pakej yang complete dan jika anda memilih pakej ni anda sebenarnya telah membuat pilihan yang bijak dan lebih jimat. Dalam pakej ni anda akan dapat:-
🌱Sebotol Vivix
🌱Sebotol Herblax
🌱Sebotol DTX complex
🌱Sebotol Papermint Ginger Plys
🌱Sebotol Alfalfa Complex(Besar)
🌱 2 botol Cinch Shake (vanilla/Chocolate)

Best kan setiap pakej yang kami tawarkan untuk anda. Kalau anda pergi pusat slimming bayaran yang dikenakan mungkin lebih mahal tapi hilang 2-3kg  jer.  Tapi dengan pakej kami, In sya Allah jauhhhh lebih berbaloi. 


Dengan pakej yang disediakan ni, anda boleh membuat pilihan yang mana satu menjadi pilihan dan mengikut budget anda. Dengan mendapatkan pakej yang disediakan ni, anda akan dapat:-

1) Support group yang aktif selama 17 hari. Pakat kurus ramai-ramai baru syok! Buat dengan gembira dan tak stress langsung.


2) Dapat guide, info dan monitoring dari Detox Coach bertauliah. Ada masalah boleh tanya. Tiadalah awak murung makan pisang sorang-sorang 😂


3) Ada detox meal plan oleh nutritionist bertauliah, approved by doctor. Ada reason di sebalik menu tiap hari. Program ni bantu ubah lifestyle kepada healthy lifestyle. Jadi rutin diri.

4) Ada guide step by step setiap hari. Hanya ikut betul-betul setiap step. InsyaAllah banyak turun berat dan inchloss.

5) Dapat guide senaman yang betul. Nak kecikkan bahagian mana? Haaa sila buat senaman yang dicadangkan.

Apa kelebihan #JomDetox oleh #TeamJutawan?

Kenapa anda perlu pilih *#JomDetoxJutawan* berbanding program detox yang lain?

❤ *Holistik* - Detox kami melibatkan kesemua 5 organ detox (bukan usus sahaja).

❤ *Meal Plan* - Disediakan oleh pakar nutrisi dan diperakui oleh pakar perubatan.

❤ *Supplements* - Terbukti (secara klinikal), berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang. Lebih 100 kajian saintifik telah dijalankan.

❤ *100% Berkesan* - Tidak ada peserta yang tidak turun berat badan. Tidak ada peserta yang tidak hilang inch, jika follow 100% saranan yang diberikan oleh coach.

❤ *#ProvenResult* - Rekod tertinggi kami setakat ini ialah pengurangan 10kg berat badan dalam masa 12 hari.

❤ *Certified Coaches* - Berpengalaman detox dan komited membimbing dan memantau setiap peserta samada dalam group atau secara personal.

❤ *Relax & Fun* - Program ini mudah dan tidak menyeksa peserta. Semua guidance diberi step by step selama 17 hari.

❤*Bukan Diet Yoyo* - Selepas program ini, peserta mendapati berat badan mereka lebih senang maintain dan tidak naik mendadak.

❤*Bukan Sekadar Detox* - Peserta bukan sahaja dapat berat badan ideal, malah jauh lebih sihat dan aktif berbanding sebelumnya.

❤*Harga Mampu Milik* - Ada 3 pilihan set iaitu Gold (RM 499), Platinum (RM 899), Diamond rm999. Ikut keperluan bajet dan target anda.

❤*Rejoin* - Lebih 50% peserta akan rejoin program ini kerana mereka sangat teruja dengan result yang mereka dapat.


Kenapa #JomDetoxJutawan mengunakan supplement dalam program detox dan apakah fungsi setiap supplement tersebut?

Untuk pengetahuan anda, fungsi Supplement adalah untuk support system  detox.
fungsinya adalah untuk mengoptimumkan fungsi penyikiran badan melalui nutrient semulajadi. Detox tanpa supplement ni ibarat basuh baju tanpa sabun. Cuba anda bayangkan..Thats why, dalam program ini kami menggunakan supplement yang dijamin selamat,berkesan dan semulajadi.

Disini Anim kongsikan fungsi setiap supplement yang terlibat dalam #JomDetoxJutawan ni supaya anda lebih alert dengan fungsi setiap satunya. Dari situ, anda akan lebih faham kenapa ianya perlu anda ambil.😁

1) Herblax - Detox Usus

Bahasa mudah orang biasa : Cuci kerak usus. Daun Senna adalah herba yang sangat mesra dengan kolon. Ia membantu mengurangkan masalah sembelit dan melancarkan proses pencernaan. Daun Senna memang terkenal dari zaman dahulu kala sebagai julap lembut.
So bila amek herblax ni insyaAllah lepas 8jam kita akan ke toilet.




 DTX Complex - Detox Hati

Kaya dengan herba yang dikenali sebagai “Liver Tonik” – Milk Thistle. Ia membantu mengembalikan tenaga dan membantu kulit lebih cantik dan berseri. DTX Complex membantu menghasilkan protein yang membantu dalam proses REGENERASI SEL HATI dan mengekalkan pengaliran HEMPEDU yang Normal.



Alfalfa Complex - Detox Darah

Kaya klorofil, high in alkali, bantu proses detox lebih lancar. Kaya Klorofil >>4 kali ganda dari sayur hijau. Klorofil = blood purifier = bawa oksigen dalam darah.

Juga membatu menurunkan berat badan berlebihan. Orang yang selalu letih tanda badan banyak asid. so Alfalfa ni bantu sebab high in alkali




Peppermint Ginger Plus
Berfungsi untuk melancarkan pengadaman dan angin kesan Detox.
Papermint juga dapat mengurangkan ketagihan gula.




Vivix

 Detox start dari dlm Sel!
Vivix ni bantu lindungi sel, organ, badan secara menyeluruh. Vivix ni beri super extra power. Kalau detox tak nak rasa lemau, letih, melepek, wajib ambil Vivix. Bayangkan macam ni, detox ni kita buat program penyucian tubuhkan.

Dalaman dan bersih semua, kita jaga, repair yang rosak, pulihkan balik yang slow. Lindungi (coating) sel. Maka vivix ni pelengkap hebat dalam program detox.


Kaya dengan Polyophenol yang tinggi ANTIOKSIDAN. Tonik paling baik untuk meningkatkan tenaga dan bertindak sebagai agen anti-penuan. Ia tonik ANTI RADANG, ANTI OKSIDAN, ANTI KANSER & ANTI PENUAAN.




Cinch Shake

Bertindak sebagai meal replacement.
Dapat fitkan otot setelah penurunan berat badan. Dari situ dapat elakkan badan menggeleber selepas kurus.

Kesimpulanya, dengan pakej yang ditawarkan dalam #JomDetoxJutawan ni anda mampu untuk membuat pilihan yang manakah yang menjadi pilihan anda. Jika tanya pendapat Anim, of course Anim akan bagi cadangan untuk ambil pakej Platinum atau Pakej Diamond kerana pakej ni adalah pakej yang lengkap kerana mengandungi VIVIX dalam kedua pakej ini. Vivix adalah HERO untuk segala produk. Kesan detox anda? of course lebih aummmm..😁

Ingin detox atau ada sebarang persoalan mengenainya? 

Boleh terus hubungi Anim. Anim sedia membantu ada sebaiknya..In Syaa Allah.

Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff

011-10973735

#PakarDetoxAnda
#TeamJutawan
#JomDetoxJutawan
#ShakleeByAnim
#ShakleeKelantan

FB: Faridah Hanim


Jumaat, 27 September 2019

Incentive Trip Shaklee (Regional & International)


Hai..Assalamualaikum semua😁

Siapa sini suka bercuti? Angkat tangan sikit..Anim nak teropong.😉

Semua orang suka bercuti kan.Bila bercuti ni kita dapat banyak manfaatnya antaranya,
🚢 Dapat menjana kretiviti minda
🚢Dapat mengurangkan tekanan
🚢Dapat meningkatkan keyakinan diri
🚢Dapat mengembara ke tempat yang baru
🚢Dapat mengenali budaya yang berbeza
🚢Memberi peluang mencuba sesuatu yang baru
🚢Memberi memori dan pengalaman yang tidak akan dilupakan

Banyak kan manfaat melancong ni. Tapi kalau kita nak melancong dan perlu keluarkan duit sendiri alamatnya tak banyak tempat kita boleh terokai dan beberapa tahun sekali baru kita dapat melancong sebab kos untuk melancong ke tempat orang ni tinggi tau. Dengan tambangnya, penginapanya, dan juga untuk makan semuanya memerlukan kos yang tinggi tambahan kalau membawa sekali ahli keluarga untuk melancong bersama. Tapi anda berpeluang untuk pergi melancong hanya dengan zero kos atau PERCUMA(fully sponsored).


Bagaimana caranya? Mudah jer..Hanya dengan menyertai Anim dan shaklee dan in Shaa Allah anda akan berpeluang bercuti dan melancong bersama isteri, suami, anak-anak atau ibu bapa anda sepenuhnya ditaja oleh shaklee. Menarik kan? Yes..!!!

Dan trip bersama shaklee adalah 'beyond imagination'. Anda pasti takkan dapat bayangkan apa yang shaklee sediakan untuk anda jika anda qualified untuk pergi trip bersama mereka.



Dalam bisnes shaklee, jika anda buat bisnes denganya, anda bukan sahaja berpeluang untuk dapat bonus yang besar tapi lebih dari tu anda boleh dapat. Salah satu yang dapat menarik minat ramai orang untuk bersama shaklee adalah dengan INCENTIVE TRIP yang sangat mewah dan 100% sponsored yang ditawarkan oleh shaklee. 

Shaklee Incentive Trip
Shaklee Incentive trip ni terbahagi kepada 2 iaitu:-
✈Shaklee Regional Incentive Trip
✈Shaklee International Incentive Trip


Shaklee Regional Incentive Trip 
Trip ni adalah trip bercuti dalam Malaysia atau negara-negara berdekatan dengan Malaysia. Contoh regional trip yang pernah shaklee sponsored adalah Pulau Langkawi (2016), Star Cruise Libra Penang (2017) dan Phuket, Krabi dan Bangkok (2018).

Dan untuk tahun hadapan (2020), regional trip yang shaklee sponsored adalah ke Seoul, Korea. Memang sebuah negara yang cantik dan penuh dengan kebudayaan yang nenarik serta makanan yang sedap-sedap. Bestnya lahai..



Shaklee International Incentive Trip
 Trip ni adala trip bercuti ke luar negara. Setiap tahun destinasi percutian ke luar negara yang Shaklee akan bawa adalah ke tempat-tempat yang berbeza. Contoh negara yang pernah shaklee bawa untuk International trip adalah seperti Jepun, Spain,France dan Itali dan yang terbaru ke Las Vegas dan juga Francisco(2019)

Dan untuk tahun hadapanya (2020), Shaklee akan membawa setiap Leaders yang layak ke Switzerland(Syurga dunia tu). Tempat yang sangat cantik dan memerlukan kos tinggi untuk kesana. Tapi dengan Shaklee ianya adalah fully sponsored!😱



Untuk Muslim pula, Shaklee juga ada menawarkan Trip Umrah dan Ziarah (Kembara Umrah bersama Shaklee). Dan negara untuk ziarah juga berbeza-beza setiap tahun antaranya Istanbul, dan Jordan. Shaklee offer trip umrah dan ziarah ni setiap tahun khas untuk pengedar Shaklee beragama Islam. So, anda boleh pilih samada nak join trip Umrah/Ziarah atau trip selain umrah. (International Trip) Boleh pilih yer.. Terbaik kan..Shaklee ni memang amat mementingkan SID nya sehinggakan trip yang ditawarkan juga mempunyai pilihan untuk SID Muslim. Terharu kan bila company sentiasa menghargai SIDnya.

Dengan lokasi percutian yang shaklee offer berubah-ubah setiap tahun memberi peluang kepada semua SIDnya merasa untuk round 1 dunia dengan PERCUMA SAHAJA. Best Giler! Dan peluang ni anda hanya akan dapat dengan berbisnes bersama Shaklee.❤

Apabila Anim lebih ambil tahu apa yang ditawarkan oleh shaklee kepada semua SIDnya, Anim semakin suka dan jatuh hati berkali-kali dengan Shaklee ni. Bukan sahaja menawarkan produk yang hebat dan berkualiti tinggi, tapi incentive trip untuk SIDnya juga turut sama hebat dan terbaik serta mewah. Seriusly best sangat berbisnes bersama shaklee. Dah la modal yang sangat kecil untuk mulakan bisnes bersamanya, peluang yang ditawarkan pulak banyak. Memang takkan curang dah la sampai bila-bila.😍

Tambahan dengan Anim yang bukan berasal dari keluarga yang berada ni. Memang Incentive trip yang shaklee tawarkan ni menjadi penguat semangat untuk Anim terus bekerja keras dan tak putus asa dalam bisnes ni kerana Anim sangat impikan percutian mewah seperti ni. Dalam shaklee, Anim berpegang kepada 1 prinsip iaitu semua orang mampu berjaya dalam shaklee! Dan Anim nak sangat berjaya untuk merasai trip mewah yang ditawarkan ni. In Shaa Allah, 1 day Anim pasti boleh! 😁

Jom Anim anak ajak anda bersama Anim untuk sama-sama merasai trip mewah shakee ni. Trust me, its beyond your imagination.

Berdasarkan pengalaman upline Anim yang telah mengikuti trip bersama shaklee ni, mereka mengatakan memang puas hati sangat  kalau pergi melancong dengan trip Shaklee ni. Semuanya perfect dan serba mewah. Bermula dari flight yang dinaiki, tempat penginapan yang disediakan, makanan yang dihidangkan dan surprise gift semua superb. Siap dapat duit poket lagi..Aduhai..Meleleh ayaq liuq lah tahap bestnya tu. Memang VVIP trip lah Shaklee sediakan untuk yang qualified. 








Untuk pengetahuan anda, trip Shaklee ini boleh bawa satu family (bergantung pada berapa tiket yang anda layak). Bagi yang sudah berkahwin, anda boleh bawa suami/isteri, ayah kandung, mak ayah mertua dan anak-anak. Bagi Shaklee Business Leader yang masih bujang, boleh bawa mak ayah dan adik beradik. Best kan? Takda la anda hanya pergi bercuti sendirian atau bersama rakan bisnes sahaja..Boleh jadi ianya percutian keluarga tapi ditaja sepenuhnya. Menarik kan?😁

So, apa tungu lagi..Jangan tunggu lama-lama, nanti lama-lama kerana peluang yang ada dalam shaklee adalah yang terbaik dari yang terbaik dan pastinya anda takkan dapat dimana-mana. Jom join Anim dengan mendaftar sebagai agen sah shaklee sekarang dan rebut semua peluang yang shaklee tawarkan termasuk bercuti dengan mewah bersama shaklee.

Anda juga akan Anim guide dari ZERO TO HERO kerana Anim mempunyai team yang kuat iaitu #TeamJutawan dan juga Mentor-mentor yang hebat berserta team bisnes yang supportive yang akan sama-sama membantu anda untuk sama-sama berjaya dalam bisnes yang best dan hebat ni. In shaa Allah.

Jom contact Anim jika anda nak join berbisnes bersama Anim dan Team dan jika anda ada sebarang kemusykilan berkaitanya.


011-10973735

Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff

#SupervisorToBe
#RoadToMaster2021
#TeamJutawan
#ShakleeByAnim
#ShakleeKelantan

FB: Faridah Hanim



Khamis, 26 September 2019

Detox selesaikan banyak masalah kesihatan


Hai..Assalamualaikum buat semua pembaca blog Anim. 
Terima kasih kerana sudi singgah ke halaman blog Anim.

Detox membantu menyelesaikan banyak masalah kesihatan.
Inilah tajuk entri Anim kali ni.

Pada pendapat anda, penting tak agak-agaknya kesihatan yang baik buat kita? Ish..apa punya soalan la Anim tanya ni kan. Of course lah penting kan.. Siapa yang tak nak sihat kan.. Bila sihat ni macam- macam yang kita boleh lakukan. Akan rasa bahagia dan gembira jer bila sihat kan. Itulah nikmat sihat yang Allah kurniakan buat kita tapi tak semua orang dapat merasainya. 

Bila tanya siapa nak sihat, semua orang akan jawab nak sihat. Tapi adakah kita harini berusaha untuk menjaga kesihatan kita? Adakah kita berusaha untuk kembali sihat jika ada caranya?  Adakah kita sanggup untuk melaburkan sedikit tenaga, masa dan wang untuk mengembalikan kesihatan kita jika ada caranya dan diizinkan?

Disini Anim ingin berkongsi satu program iaitu #JomDetoxJutawan yang sememangnya terbukti berkesan dapat menyelesaikan banyak masalah kesihatan dengan izin Allah. Dan Anim rasa seronok sangat jika perkongsian ni sedikit sebanyak dapat membantu anda.

Buat pengetahuan anda, Detox ialah suatu proses pembuangan TOKSIN daripada badan melalui organ organ detox badan. Apa pulak itu TOKSIN? Toksin adalah bahan buangan atau racun bahaya yang boleh merosakkan struktur dan fungsi sel badan. Mustahil untuk kita elakkan toksin dari badan kerana toksin berada di mana-mana. Toksin boleh terdapat pada makanan yang kita makan, kosmetik yang kita pakai dan udara yang kita sedut setiap hari kerana kini pencemaran berada dimana-mana. Kita tak tak dapat nak kawal pencemaran yang terjadi tapi kita boleh protect diri kita dengan meletakkan 'perisai' untuk mengelakkan badan kita dari terus menjadi mangsa pencemaran. Caranya adalah dengan detox dengan cara #JomDetoxJutawan. 



Dengan Detox anda dapat mengeluarkan toksin dari badan dan ia akan menjadikan badan menjadi lebih ringan. Selain itu anda juga dapat manfaat kesihatan yang lain hasil dari pembuangan toksin dari badan. Dengan detox, ianya dapat membantu mengembalikan semula kestabilan kepada sistem badan dan ini akan membolehkan sistem badan berfungsi dengan sempurna.

Apa kelainan yang ada pada program #JomDetoxJutawan?

Kebanyakkan program DETOX yang lain diliar sana hanya tertumpu pada detoksifikasi organ tertentu seperti usus sahaja dan ianya tidak menyeluruh. So, kesan yang anda akan dapat tidak maksimum. Sangat rugi kalau kita hanya detox pada satu bahagian sahaja, sedangkan ada 5 organ kita yang perlu Detox.


Untuk mendapatkan result yang power, kita memerlukan program Detox secara menyeluruh untuk memastikan detoksifikasi dilakukan secara berkesan dan kesihatan optimum dapat dicapai! 5 organ Detox yang ada dalam badan Kita perlu bekerjasama untuk mendapatkan result yang plaing terbaik.

Oleh sebab itu, Kami bekerjasama untuk memastikan detox secara holistik ke atas system detox tubuh. So menu kita adalah dari Nutritionist dan di endorsed oleh Doktor. Bukan sembarangan menu.

Apa beza program #JomDetoxJutawan ni dengan Program Detox yang lain?

🍀Kami sediakan coaching 17 hari di group whatsapp merangkumi Predetox week, Detox Week dan Post Detox Week. Satu satunya Group yang ada Predetox & Post Detox Week. 

🍀 Kami guide untuk detox dengan ilmu. Banyak ilmu yang sangat mahal yang kami kongsikan dalam Group ini yang tidak ada di luar sana.

🍀Kami beri meal plan yang di sediakan oleh Pakar Nutrisi dan dipersetujui oleh Doktor. Insya Allah anda tak akan kelaparan. Tambahan lagi suppliment yang kami gunakan adalah satu-satunya suppliment yang mempunyai Landmark study yang memang Selamat, Terbukti dan Berkesan.

🍀Program kami TERBUKTI BERKESAN bagi peserta sebelum ni yang betul betul ikuti panduan yang kami beri (Boleh rujuk testimoni)

🍀Kini yang terbaru, kami ada ganjaran wang dikembalikan sekiranya sepanjang program ini tiada apa-apa perubahan kepada kesihatan atau berat anda. Dengan syarat segala arahan coach telah anda patuhi. *term and condition apply.

Ok..Itulah penerangan serba sedikit tentang Program #JomDetoxJutawan yang sememangnya lain dari yang lain. Result pesertanya juga memang awesome. Jom Anim kongsikan antara TESTIMONI peserta-peserta #JomDetox yang berjaya kembali sihat dan kesihatan makin meningkat selepas join program detox ni. Dengan izin Allah.


Ini coach Kak Tim. Beliau ada masalah hormon, high blood dan obese sebelum decide untuk join #JomDetoxJutawan. Tapi kini, alhamdulillah selepas #JomDetox berat beliau turun 18kg dan paling best, beliau dah tak bergantung pada ubat dah. In Shaa Allah, dengan program ni umur berapa pun mampu mengubah tahap kesihatan mereka kerana ianya sememangnya terbukti. 


Ni pun menarik kisahnya. 😁 Dari seorang yang tak suka air masak sebelum join #JomDetox kini dah berjaya ubah lifestyle beliau. Air masak menjadi favourite dan peneman setia selepas program detox.


Dalam gambar diatas dan bawah ni adalah seorang pesakit SLE yang berjaya membuktikan dengan program #JomDetox berjaya mengubah hidupnya. Beliau berjaya kurangkan berat 11.1kg dan 33inches dalam masa 36 hari sahaja! Kalau dulu, 2 tahun lepas, beliau koma 10 hari selepas 3 minggu demam panas, demam sehingga cecah 40deg ke atas. Dan selepas koma tahun lepas, beliau ambil masa utk pulih, kaki paralysed dan susah untuk berjalan. Walaupun, kaki dh pulih, tapi tidak sepenuhnya, kaki sentiasa rasa semut-semut dan kebas.

Amazingly, selepas detox, kaki kembali pulih, tidak kebas kaki lagi. Kalau sebelum ni, travel 3-4 jam perlukan hampir seminggu untuk gain energy, smlm travel dari Sarawak, hari ni bangun fresh dan bertenaga.

Alhamdulillah, kesihatan beliau much improved dari sebelumnya, dan badan kembali bertenaga. Kalau dulu, masuk keluar hospital, kini sudah berkurang.
Kalau dulu, beliau perlukan 6 biji steroid sehari untuk penyakitnya, hari ni, doktor dan kurangkan kepada 2 biji sahaja. Beliau tidak boleh lari daripada penyakitnya SLE, tapi beliau boleh improve kesihatan dan kelihatan lebih bertenaga hari ni dan seterusnya.




Pernah tak lepas bersalin perut akan buncit? Itu selalunya akan terjadi dan selalunya kita akan bagi alasan biasalah lepas bersalin perut pasti akan menggelebeh dan buncit. Tapi percaya tak ianya mampu dihilangkan. Dengan #JomDetoxJutawan, hilangkan masalah perut buncit bukan perkara yang mustahil.



See..Doktor pun akui program ni terbaik dan mampu turunkan berat badan.Bila berat turun, penyakit pun dapat dihilangkan. 



Dengan #JomDetoxJutawan, setiap peserta pasti akan dapat manfaatnya. 😍



Siapa yang pernah mengalami masalah ni jer yang tahu betapa sakitnya bila period pain menyerang. Ada orang sampai tak boleh nak buat sebarang kerja dan kalau yang bekerja ada yang sampai kena ambil MC sebab sakit sangat. Sampai bila nak biarkan diri terus terseksa dengan period pain ni? Sertailah #JomDetoxJutawan kerana sememangnya ianya terbukti dapat membantu menghilangkan masalah period pain.



Bila toksin berjaya disingkirkan dari badan kita, automatik kulit muka pun akan jadi semakin cantik kesan dari dalaman kita yang telah bersih. Best kan..Itulah powernya bila kita detox badan kita. Bukan berat jer turun, muka pun makin glowing dan kesihatan pun in shaa Allah akan makin improve.



Warga emas pun dapat kesan dari program #JomDetoxJutawan yang hebat ni. Dalam program ni sesiapa sahaja bileh join tau. 








Ini coach Naimah. Beliau juga antara peserta yang mendapat kesan yang superb dalam program detox ni dan sekarang beliau antara coach yang guide peserta untuk mendapat kesanya sepertinya juga ataupun lebih dari tu. Katanya, gambar sebelum tu bukan tengah mengandung tapi dah habis pantang.  Berat beliau mula statik dan tidak menunjukkan penurunan selepas habis pantang. Bila adanya program hebat ni, terus dia decide untuk join walaupun waktu tu dia tengan menyusukan anaknya. Tapi dont worry, dengan #JomDetoxJutawan ada caranya untuk ibu menyusu yang nak detox. Tengok gambar selepas tu.Terus nampak macam anak dara.😁



Ini coach Ruby. Sebelum detox, berat beliau mencecah 75kg.
Masa tu beliau memang sedang mencari-cari cara yang cepat untuk turun berat dan untuk sihat.

Bila ada peluang untuk buat detox ni, beliau terus join.  Masa mula buat detox tu berat  beliau 73kg. Lepas 3 hari, berat saya turun 3kg dan ukur lilit pinggang saya turun 3cm. Beliau tidak percaya dengan keputusan yang beliau dapat. Terus rasa teruja nak turunkan berat badan lagi. Beliau teruskan dengan detox sehingga hari yang ke 7. Lepas 7 hari berat beliau turun 5.5kg dan ukur lilit pinggang turun 4cm. 

Bukan itu saja, beliau lebih teruja bila lepas detox ni, bangun pagi tumit kaki dah tak sakit lagi. Bangun pagi rasa segar, bukan letih lesu macam sebelum detox. Sakit kepala yang dulu selalu menyerang dah tak rasa lagi. Stamina pun semakin baik, naik tangga kini tak jadi masalah lagi untuk beliau. Kaki rasa ringan jer bila naik tangga lepas detox. Bersin waktu pagi dah tak ada  lepas detox.

Teruja dengan kesan yang beliau dapat lepas detox, beliau ulang, ulang detox. Lepas 3 kali detox, beliau berjaya turunkan berat sebanyak 16kg. Paling best bagi beliau, lepas detox bacaan tekanan darah beliau yang sebelum ni tidak menentu kembali normal, migrain terus hilang, resdung semakin pulih dan hilang. Kulit muka yang kusam, kembali bersih.

Alhamdulillah.....nikmat sihat ni memang tidak terkata. Bila sihat, nak buat apa pun penuh nikmat. Nak jogging, nak buat kerja rumah, nak solat....semua penuh nikmat.

Katanya, kalau masa tu beliau tak join detox, masih diet dengan cara lama,  hingga saat ini beliau rasa berat  masih sama atau mungkin bertambah. Dan yang amat menakutkan adalah penyakit yang semakin menghampiri. Kalau tak join detox sebelum ini, kemungkinan beliau terpaksa makan ubat darah tinggi seumur hidup disebabkan gaya hidup dan pemakanan yang tidak betul. Kini, kegemukan adalah satu perkara yang amat beliau takut. Sebab dari situ macam-macam penyakit boleh datang.












Itulah antara TESTIMONI yang dapat Anim kongsikan dengan anda yang menunjukkan bukti bahawa dengan Detix berjaya menyelesaikan banyak masalah kesihatan . Bukan itu sahaja, rata-rata peserta #JomDetoxJutawan akan menunjukkan perubahan tahap kesihatan yang lebih baik selapas program detox dan mereka sangat -sangat berpuas hati.  Dan mereka juga bersyukur kerana dipertemukan dengan program yang hebat seperti ini. 

Kesimpulannya, Program #JomDetoxJutawan ni bukan sekadar program untuk kurus sahaja tapi lebih dari tu sebenarnya. Ia adalah program untuk semua orang kerana misi program ni adalah untuk sihatkan semua rakyat Malaysia. 


Kini pendaftaran untuk #JomDetox 16.0 sedang dibuka khas untuk semua yang berminat sehingga 30 September ni. Program akan bermula pada 1 Oktober 2019. 
Jika anda ingin menyertai atau ada senarang pertanyaan berkenaanya, anda boleh terus contact Anim di no:-

011-10973735

Faridah Hanim Binti Mohd Yusofff

Your Trustes SID
Shaklee Kelantan

#TeamJutawan
#SalahSeorangPesertaJomDetoxJutawan
#BerjayaHilangkan5kgHanyaDalam1SesiDetox









Saya Berjaya Turunkan Berat Sebanyak 5Kg dalam masa 17 hari sahaja!

Hai..Assalamualaikum semua..😁 Bertemu lagi kita dalam entri Anim kali ni.. Untuk entri Anim kali ni Anim nak share dengan anda...