Khamis, 16 Ogos 2018

Hebatnya facial dengan team spa TWB


'hai..saya Nurul..boleh saya tahu promo Merdeka Raya masih available ke?'

'Bestnya rasa kulit muka ni lepas facial dengan kak anim..lembut je rasa..rasa nak repeat lagilah facial lepas ni..'

'saya Anis dari Kota Bharu..nak cuba facial dengan Hanim Beauty Spa boleh? Menggunakan skincare dari shaklee kan?nak cubalah..'

Begitulah situasinya bila Anim mula terlibat dengan TWB ni..boleh dikatakan setiap minggu ada je yang datang merisik untuk mencuba servis facial dengan anim. Alhamdulillah..dari situ terbuktinya betapa hebatnya kesan berfacial dengan team TWB dimana Anim adalah salah seorang darinya. Rasa beruntung dipertemukan dengan bisnes yang SIMPLE tapi FUN dimana menjanjikan pulangan yang lumayan jika rajin. Berada dalam team mobile spa TWB, anim menawarkan servis spa dan facial terus ke rumah pelanggan bagi memudahkan para pelanggan anim untuk mendapatkan servis dari anim,team TWB Kelantan. Dan jangan tak tahu, permintaan mobile spa kini menjadi trending kerana pelanggan mula merasakan 'mudah ' bagi mereka untuk mendapatkan servis spa terus kerumah mereka dan bila2 pun boleh tampil cantik..😁😁

Pemilik 'Hanim Beauty Spa Kelantan'

Di TWB, kami menggunakan PROVENT PRODUCT dimana ianya amat penting bagi memastikan customer berpuas hati dan secara tak langsung berlakunya 'repeatation' dari customer kerana mereka dapat merasakan perubahan dari servis yang diberikan. Dan ini sentiasa berlaku dalam team TWB dimana adanya customer yang book servis untuk setahun terus..Ada juga yang nak buat servis facial setiap bulan. Ada juga yang nak berfacial setiap 2 minggu sekali.

Ini kerana,kami di TWB amat mementingkan RESULT MATTERS dalam setiap servis yang kami berikan kepada semua para pelanggan kami. Disebabkan oleh itu, penggunaan dan pemilihan produk untuk servis kami amat kami titikberatkan.

Sebelum anim terangkan dengan lebih lanjut apa lagi kehebatan berfacial dengan kami dari team TWB, mungkin ada diantara ualls yang belum tahu atau mungkin tak tahu apa itu TWB, disini anim terangkan secara ringkas apa itu TWB ye. TWB adalah singkatan dari perkataan The Walking Beauty yang diasaskan oleh Puan Ainul Shahrazad. TWB adalah projek spa bergerak tanpa kedai yang juga dikenali sebagai mobile spa. Spa TWB dikenali sebagai natural spa dan juga spa shaklee kerana kami 100% menggunakan produk shaklee. KENAPA SHAKLEE??kan banyak lagi produk lain di luar sana yang boleh digunakan?😎 the best answer untuk soalan ini adalah kerana kami amat PERIHATIN terhadap semua para pelanggan kami. Kami nak berikan servis yang TERBAIK buat semua yang mencuba servis facial dengan team kami. Buat pengetahuan ualls, shaklee adalah sebuat syarikat pengeluar supplement yang amat mementingkan kajian dalam setiap jenis keluaran mereka. Dan mereka sangat obses dengan bukti dalam setiapa kajian mereka. Satu jenama antarabangsa yang amat mementingkan alam semulajadi. Dari situ terbukti, produk shaklee adalah SELAMAT, MESRA ALAM dan yang paling penting ianya BERKESAN.


Ok...dah faham kan serba sedikit konsep spa TWB kan?πŸ˜‰ jom kita tengok pula apa yang 'HEBAT ' sangat berfacial dengan team TWB ni??selain kepuasan pelanggan yang diambil berat, Keberkesanan produk juga amat kami titikberatkan. Kami di team TWB sepenuhnya menggunakan produk shaklee termasuk skincarenya. Eh,ada ke skincare shaklee??of course ada tau..shaklee ni complete tau..merangkumi penjagaan kesihatan dari dalam dan luar tau..😁 Dan skincarenya amat 'high premium quality' kerana menggunakan bahan-bahan yang berkuali sahaja. YOUTH adalah skincare terhebat dari shaklee yang menjalani kajian selama 8 tahun sebelum ianya dipasarkan. Lama kan??tha's why anim cakap, shaklee ni sangat obses dengan kajian. Dorang takkan keluarkan sesuatu produk tu dengan sewenang-wenangnya. Itulah yang menjadikan mobile spa TWB sangat hebat selain beauticianya yang sangat terlatih dan cekap menangani setiap masalah yang timbul ketika memberikan servis facial.

Kenapa YOUTH complex digunakan dalam servis spa TWB? Dengan menggunakan skincare yang power, of course result untuk setiap servis facial yang diberikan juga SUPERB.  Dengan Youth, kami yakin untuk memberikan servis facial untuk semua jenis kulit kerana skincare yang kami gunakan ni adalah sesuai untuk semua jenis kulit. Selain itu, bahan-bahan yang digunakan dalam Youth ni juga selamat. Bayangkan, produk yang yang mampu membuatkan penggunanya nampak muda sedekad menjadi pilihan kami di TWB. Ini kerana kami perihatin tentang kecantikkan pelanggan spa kami.

"so, we bring out the best from.shaklee to you".


Youth bebas dari 1500 bahan-bahan terlarang


Youth skincare adalah produk yang berasaskan alam dan kita tahu produk yang natural dan chemical free serta proven clinically sukar untuk dijumpai dimana-mana. Itulah yang menjadikan hebatnya dan istimewanya berfacial dengan team TWB.




Dan alhamdulillah, kebanyakkan para pelanggan kami amat berpuas hati kerana kesan yang diperolehi selepas berfacial menjadikan kulit mereka lebih BERSIH,LEMBUT,CERAH,BERSERI-SERI, dan FRESH. 😍😍😍

Selain skincare yang hebat, bahan-bahan untuk scrub muka dan masker juga kami gunakan dari bahan yang selamat dan boleh dimakan..😱😱😱Yes..boleh dimakan. That's mean,ianya sangat selamat. So, ualls tidak perlu ragu jika ingin mendapatkan servis dari team TWB. Untuk makluman ualls, scrub herba yang kami gunakan sangat powerful untuk resdung dan juga menyingkirkan semua toksin dalam kulit. Selain itu, ianya juga sangat berkesan untuk menghilangkan whitehead dan juga blackhead. Protein masker juga akan diberikan untuk membantu menutup kembali liang-liang pori yang terbuka ketika proses scrub. Begitulah terperincinya servis facial dari kami team TWB. Setiap bahan dan produk yang digunakan untuk para pelanggan kami, kami akan pastikan ianya SELAMAT dan juga BERKESAN.

Customer Hanim Beauty Spa 

Whitehead dan blackhead dapat dihilangkan dengan penggunaan scrub dan masker yang sangat powerful.

Bukan itu sahaja, cara pengendalian kami untuk membersihkan barang-barang spa juga selamat kerana kami akan memastikan Setiap kelengkapan spa kami dibasuh dan dicuci menggunakan pembersih organik dari shaklee iaitu 'Basic -H'.

Semua perkakas spa kami dicuci dengan pencuci organik yang diyakini selamat


Hebatkan berfacial dengan kami team TWBπŸ˜‰..selain servis yang terbaik kami tawarkan, produk juga dari high premium quality kami gunakan.. InshaAllah, resultnya juga terbaik.

Nak mencuba facial dengan team kami?? BOLEH....Ualls boleh roger semua beautician kami yang kini berada diseluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Team TWB diluar negara pun ada seperti Singapore, Brunei, Dubai, Australia, Mesir dan juga United Kingdom. Boleh dikatakan kami adalah worldwide beautician. 😍

Kalau ore2 Kelate nak berfacial dengan Youth, jangan lupa roger "Hanim Beauty Spa di talian 0179733635. Hanim Beauty Spa menjalankan servis di sekitar Kota Bharu, Tunjung, Kadok Ketereh,Kok Lanas,Pulai Chondong, dan juga Pasir Mas.

Nak joint team kami??PUN BOLEH..sangat dialu2 kan kerana kami memang memerlukan lebih ramai beautician untuk memenuhi permintaan yang tinggi dari para pelanggan setiap masa. Dengan pakej 'seret beg' ualls pasti takkan rugi joint kami di TWB.  InshaAllah, penyertaan bulan ni banyak sangat benefits yang ualls akan dapat selain dapat FREE beauty device yang harganya almost RM900😱😱..BEST sangat penyertaan bulan Ogos 2018 ni..😍😍😍

FREE je dapat dengan penyertaan TWB pada bulan Ogos 2018😍😍

Pakej 'seret beg'..ualls akan dapat semua ni bila joint team TWB..

Jangan tunggu lama2..nanti rugi..πŸ˜‰πŸ˜‚

Faridah Hanim Mohd Yusoff
Trainer and beautician TWB
Founder Hanim Beauty Spa
0179733635

Facebook: Faridah Hanim

Tiada ulasan:

Catat Komen

Saya Berjaya Turunkan Berat Sebanyak 5Kg dalam masa 17 hari sahaja!

Hai..Assalamualaikum semua..😁 Bertemu lagi kita dalam entri Anim kali ni.. Untuk entri Anim kali ni Anim nak share dengan anda...