Halaman

Khamis, 7 Mac 2019

Part Time Job Mobile Spa





Assalamualaikum semua...Hai..Apa khabar semua..Anim doakan semua yang membaca coretan Anim ni dikurniakan kesihatan yang baik dan sentiasa gorgeous..๐Ÿค—

Bagaimana nak pastikan kesihatan sentiasa baik dan kekal gorgeous??? Guna Shakleeee la dan guna Youth Skincare laaa...Sempat lagi kan๐Ÿ˜œ

Inilah Youth Skincare pujaan hati setiap orang. 
Yang menariknya, ahli2 TWB gunakan skincare
inilah untuk jalankan servis mobile spa..
Eksklusif sangat mobile spa TWB ni❤


Lama Anim menyepi dari berblog kan..Dah bersarang rasanya blog Anim ni..ish tak patut betul..๐Ÿ˜… Lepas ni tak buat dah..Anim akan pastikan blog Anim meriah lepas ni..In shaa Allah๐Ÿ’ช

Ok..Kali ni Anim nak share dengan korang tentang peluang buat duit yang masyuk sangat secara part time jer..Dan its so simple..Korang tak perlu pun nak kena setup kedai ke, beli barang kat pasar pagi2 buta ker, pastu balik kena masuk dapur untuk masak pulak ker(letih ooooo) ataupun cari tempat nak buka booth ker..NO..NO..NO..Part time ni sangat besssttt..Dan in shaa Allah kalau korang rajin dan bersemangat tinggi pulanganya aduhai..sangatlah lumayan...๐Ÿค‘๐Ÿค‘๐Ÿค‘

Part time yang Anim maksudkan adalah 'Part time job dengan Mobile Spa'..Apa mobile spa tu??Anim pasti masih ada yang kurang faham tentang konsep Mobile Spa ni kan..Ok..Lets Anim brief apa itu Mobile spa secara ringkas..Maksud Mobile Spa adalah perkhidmatan spa tanpa kedai @ spa bergerak yang dijalankan oleh beauty therapist terus ke rumah customer..Customer hanya request jer nak buat spa bila dan dimana, kemudian beauty therpist akan ke rumah customer seperti yang dijanjikan dan memberikan perkhidmatan spa yang telah dipersetujui..Simple kan bisnes ni..๐Ÿ˜ Sangat!


Bagi yang bekerja, korang boleh spend hari minggu untuk jalankan bisnes part time ni dan trust me, income yang bakal korang dapat sooo unpredictable dan masyukkkkk uolsss..Tak perlu nak susah payah nak sewa kedai ke,keluarkan modal yang besar ke, ataupun cari pekerja ke untuk jalankan part time job ni..Korang buat individual pun boleh..๐Ÿ˜

Haaa..Ini antara sebab- sebab kenapa Anim cakap part time job dalam mobile spa ni masyukk dan sentiasa ada permintaan

1) Kalau korang dapat lihat trend sekarang wanita zaman sekarang masing2 berlumba untuk tampil cantik dan jelita. Dari situ, bisnes mobile spa juga terkena tempiasnya kerana permintaan untuk mobile spa semakin menjadi-jadi dan meningkat pada masa kini.

2) Bisnes mobile spa ni adalah bisnes yang palingggg mudah..Kerana ianya boleh dijalankan di mana2 walaupun korang sedang bercuti..Yang penting bawa jer kelengkapan spa yang ada kemana korang pergi dan tadaaaa..nantikan kemasukkan pendapatan dimana2 pun korang berada..Besssttt sangat!๐Ÿ˜

3) Tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya tersangatlah kecil..Korang tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka spa dan membeli peralatan SPA.
Selamat kan?๐Ÿ˜

4) Bisnes mobile spa ni tersangatlah mudah untuk dibina/dijalankan,fleksible dan risiko untuk gagal amatlah tipis dan yang paling best, hasil keuntungan lebih besar kerana korang tidak perlu menyewa kedai ataupun membayar upah pekerja..Senang cakap korang lah boss koranglah pekerja..Dapat income/untung masuk poket sendiri jer..Aduhai..Besttnyaaa...

5) Zaman sekarang, ramai wanita ingin ber SPA tetapi menjadi masalah buat mereka kerana masalah kekangan MASA (especially wanita bekerjaya) Dari situ permintaan mobile spa amatlah menggalakkan.


6) Ada juga sesetengah wanita lebih suka melakukan SPA di rumah kerana tiada penjaga ataupun tidak mahu meninggalkan anak2. Haaa..Beauty therapist Mobile Spa la yang akan dicari untuk berSPA..๐Ÿ˜

7) Ada juga diantara wanita lebih selesa melakukan SPA di rumah berbanding di kedai atas faktor keselamatan dan masa.

8) Dan dengan wujudnya mobile spa ni dapat memberi peluang buat semua para wanita yang ingin menjaga kecantikkan tetapi TIDAK TAHU atau TIDAK MAMPU disebabkan kekangan ekonomi/masa dan banyak lagi faktor lain.

Oleh sebab itu Anim cakap buat Part Time dengan mobile spa ni menjanjikan pulangan yang sungguh lumayan.

Oleh yang demikian, TWB (The Walking Beauty) mengambil peluang untuk menawarkan kursus untuk memiliki SPA ATAS NAMA SENDIRI dimana SPA ini dijalankan secara MOBILE/BERGERAK apabila habis kursus buat semua wanita yang memang meminati bidang ini dan juga untuk semua wanita yang ingin memiliki sumber pendapatan sendiri. Kursus yang TWB tawarkan ni adalah sangat MUDAH,FLEKSIBLE dan SIMPLE dan apabila habis jer belajar korang boleh terus run bisnes spa korang.

Masa untuk training pun tersangatlah singkat iaitu hanya SEHARI SAHAJA diperuntukkan untuk training dimana ianya tidak membebankan langsung..Korang boleh pilih untuk training dimana dan training akan dijalankan secara ONE TO ONE..So, mudah untuk korang lebih faham dan mendalami ilmu dengan sebetulnya.


Jadi, jom lah rebut peluang buat part time job dengan mobile spa ni..Duit extra yang korang dapat dari hasil part time ni korang boleh gunakan untuk topup pelbelanjaan yang lain. Dengan kos sara hidup yang semakin tinggi sekarang, Anim sangatlah sarankan korang rebut peluang buat part time dengan cara yang SIMPLE dan FUN iaitu melaui MOBILE SPA ni..Percayalah, bila korang ada extra income korang boleh buat dan beli macam2. Best kan..Sangat best sebenarnya..

Nak tahu tak berapa harga kursus Mobile Spa yang TWB tawarkan???
Untungnya, untuk bulan March 2019 ni TWB menawarkan DUA pilihan kursus yang mana korang boleh pilih yang mana bersesuaian dengan budget korang..


๐ŸตPAKEJ A
(Bernilai RM1,999)

- Starter Set Youth Skincare (Cleanser, Toner, Moisturizer & Night Cream)
-Trial Kit Spa
- Mobile bag spa
- Sijil penyertaan
- Belajar 5 course
๐Ÿ‘‰Facial Relaxing Massage
๐Ÿ‘‰Body Scrub
๐Ÿ‘‰Herbal Sauna
๐Ÿ‘‰Foot & Hand Spa
๐Ÿ‘‰Aroma Milk Bath


๐ŸตPAKEJ B
(Bernilai RM2,999)

- Complete Youth Skincare Set (Cleanser, Toner, Moisturizer, Serum, Night Cream & Radiance C&E)
- Trial Kit Spa
-Trolley Bag Spa
- Skin Analyzer
- Ion Massage
- Sijil Penyertaan
- Facial Bowl
- 5 course
๐Ÿ‘‰Facial Relaxing Massage
๐Ÿ‘‰Body Scrub
๐Ÿ‘‰Herbal Sauna
๐Ÿ‘‰Foot & Hand Spa
๐Ÿ‘‰Aroma Milk Bath

BONUS dengan PAKEJ B - Joint Make Over Class worth RM1K+++

PAKEJ KURSUS MOBILE SPA TWB 2019



Selain itu, dengan penyertaan korang dalam TWB korang berpeluang untuk dimasukkan dalam LIFETIME SUPPORT GROUP yang sangat supportive.

Korang juga akan diajar
☀Cara bina Spa atas nama sendiri
☀Bagaimana untuk Start Bisnes Spa
☀Marketing
☀Cara susun strategi Bisnes
☀Cara dapatkan customer
☀Pelbagai tips, tricks dan ilmu berkaitan spa dari otai2 TWB

Jom Anim kongsikan pencapaian ahli keluarga TWB dengan bisnes mobile spa ni..Masyukkkk uols๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต๐Ÿ’ต

Cikgu sekolah yang jadikan Bisnes Mobile Spa TWB sebagai part time
Dan pendapatan untuk part time nya lumayan sangat.

Hasil Part Time dalam masa sehari  jer ni uols
Alahai..bestnyaaaa..๐Ÿ˜


Dapat hadiahkan insan tersayang dengan HP bernilai RM1K++
hasil dari bisnes mobile spa TWB.


Best kan dapat income camni..Tak perlu nak spend time seharian untuk dapat income sebegini..Memang best sangat buat part time job mobile spa ni


๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜


Yang penting rajin dan bersemangat..Memang senang sangat nak tambahkan pendapatan dengan mobile spa job ni


Tak terkira income ahli TWB ni..๐Ÿค‘



Sehari boleh dapat banyak tu..Kalau seminggu? sebulan?? Bestnya lahai..


Amacam..Terbakor tak dengan perkongsian Anim ๐Ÿ‘†

Dan yang paling best, dengan TWB korang berpeluang untuk merasa sehingga 6 penjuru income..

Kalau Anim dulu sebelum joint TWB memang terbakar rentung lah tengok setiap pencapaian geng2 TWB..Thats why, tak boleh tunggu lama2 dah..terus decide untuk joint..๐Ÿ˜

So, korang pun Anim amat alu-alukan untuk joint TWB dan rasailah penangan 'Duit asyik follow jer korang everywhere'๐Ÿ˜Walaupun buat secara part time sekalipun, korang oasti akan tersenyum puas dengan pulanganya. ❤

Sekian saja perkongsian Anim untuk kali ni dan Anim harap perkongsian Anim dapat membantu korang yang memerlukan.

Jika korang berminat atau ada apa2 pertayaan boleh terus hubungi Anim
disini๐Ÿ‘‰ 011-10973735

Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff
Alumni The Walking Beauty (TWB)
Pemilik dan pengasas Hanim Beauty Spa

Facebook:Faridah Hanim

* TWB menawarkan tawaran MEMULAKAN PERNIAGAAN SPA TANPA KEDAI dengan MODAL YANG SANGAT KECIL WALAUPUN TIADA ASAS atau PENGALAMAN.



















Dan yang paling best dan memang diluar jangkaan, buat part time job ni membolehkan korang berpeluang untuk joint trip ke oversea tau..Haaaa...really???๐Ÿ˜ฑYESS..


011-10973735

Tiada ulasan:

Catat Komen