Halaman

Selasa, 19 Mac 2019

Bisnes Mobile Spa satu Pelaburan yang Bijak





Melati kuntum tumbuh melata,
Sayang merbah di pohon cemara,
Assalamualaikum pembuka kata,
Awal Bismillah pembuka bicara

Hai..Bersua lagi kita kali ni yer..😁 Anim doakan semua yang membaca perkongsian Anim kali ni dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusanya..Aamin..😁 

Anim nak tanya korang ni...Korang suka tak kalau duit bukan lagi menjadi masalah dan mudah sangat nak dapat duit..Suka x??? Of course la suka kan..Siapa tak suka kan..😁 TETAPI betul ke ada cara yang mudah untuk dapatkan dan buat duit ni pada zaman sekarang ni?? Tambahan di zaman globalisasi ni rasa mustahil jer kan duit mudah diperolehi..πŸ˜‚

Tidak mustahil korang boleh dapat dan buat duit dengan mudah walaupun pada zaman yang serba maju ni kalau kena dengan caranya..

HOW???
Semestinya persoalan ini akan timbul di fikiran kita semua kan..
Jawapanya..Dengan melakukan PELABURAN..(Haaa???melabur? korang mesti takut dan was2 kan nak terlibat dengan pelaburan ni kan..Tambahan kalau nak melabur ni memerlukan panduan dan ilmu yang betul supaya pelaburan tu tak 'rentung'πŸ˜‚)

Jikalau berbicara mengenai pelaburan,tentunya terdapat pelbagai persoalan yang bermain difikiran setiap orang. Sebenarnya ramai yang mula sedar, untuk gandakan wang dan pendapatan supaya menjadi lebih banyak, sememangnya perlu melaburkan wang  terlebih dahulu untuk mendapatkan pulanganya. 

Di zaman globalisasi masa kini, sememangnya ramai yang menyedari kos sara hidup semakin tinggi dan semestinya tidak akan turun. Jikalau hanya mengharapkan gaji bulanan daripada pekerjaan tetap sahaja, sememangnya tidak akan cukup. Betul tak?? πŸ˜‚

Tetapi, jika diberi peluang untuk melabur, pastinya kita semua akan pastikan perkara2 seperti πŸ‘‡ dititikberatkan bagi memastikan pelaburan yang dilakukan berbaloi dan tidak merugikan..Antaranya...

1) Pelaburan yang mampu memberi PULANGAN KEUNTUNGAN yang BESAR.

2) Risiko yang palung rendah atau tiada risiko kerugian. Dalam bahasa mudahnya, duit yang dilabur tu tidak 'hangus' begitu sahaja dan inginkan pelaburan yang PALING SELAMAT.

3) Mempunyai tahap 'kecairan' yang tinggi. Maksud 'kecairan' ialah keboleh-upayaan untuk pelaburan itu ditukar semula kepada wang tunai pada bila-bila masa.

4) Pelaburan yang KALIS INFLASI. Wang yang dilaburkan itu tidak mengalami susut nilai dari segi mata wang malah bertambah-tambah nilai pulanganya.

5) Tidak memerlukan MODAL yang BESAR sehinga perlu membuat pinjaman kewangan.

Haaa..Itulah antara ciri-ciri yang akan diberi perhatian sebelum membuat PELABURAN kerana ingin memastikan pelaburan itu SELAMAT dan mampu menberikan PULANGAN yang LUMAYAN.

Bagi wanita-wanita diluar sana yang sememangnya ingin gandakan kewangan anda,  Anim ingin mengajak korang MELABUR kali ni..Dan Anim jamin pelaburan ni adalah salah satu pelaburan yang bijak. TETAPI, Anim tak janjikan bulan dan bintang jika korang buat pelaburan ni korang akan dapat ribu riban, Juta Jutan JIKA korang hanya duduk diam sahaja tanpa sebarang TINDAKKAN seperti Skim Cepat Kaya tu..NO..NO..NO..πŸ˜‚


Anim nak ajak korang melabur untuk mulakan bisnes yang sememangnya tengah trending sekarang ni dan in shaa Allah dengan komitment beserta dengan kerajinan korang akan dapat merasa pulangan yang sangat lumayan dan diluar jangkaan. Anim berani cakap sebab Anim dah pun setahun berada dalam bisnes ni dan ramai lagi group bisnes Anim yang telah buktikan bahawa mereka mampu mendapatkan pulangan yang sungguh lumayan hasil 'pelaburan' mereka dalam bisnes trending ni..

Bisnes yang Anim maksudkan adalah bisnes MOBILE SPA iaitu spa bergerak yang semestinya korang boleh mulakan hanya dengan modal yang sangat minima kerana dalam bisnes ni korang tidak perlu menyewa kedai atau mencari pekerja kerana ianya satu bisnes yang SIMPLE tetapi pulanganya Alhamdulillah sangat lumayan.😍

Tetapi, jika dapat dilihat terlalu banyak yang menawarkan bisnes mobile spa ni diluar sana dan kosnya boleh tahan MAHAL..Tetapi, dengan TWB, korang boleh memiliki bisnes mobile spa ni dengan modal yang sangat minima dan berpatutan dan ianya adalah salah satu pelaburan yang bijak jika korang memilih #TWB sebagai platform untuk mulakan bisnes ni.



WHY Anim cakap dengan TWB korang telah membuat pelaburan yang bijak? Jom kita lihat apa yang korang akan dapat jika memilih TWB (The Walking Beauty) sebagai platform untuk mulakan bisnes

πŸ’™ BAYAR SATU HARGA DAN DAPAT BELAJAR 5 PERKARA
Inilah istimewanya bisnes Mobile Spa oleh TWB..Korang hanya bayar satu harga sahaja, tetapi korang akan belajar 5 perkara. Apa 5 perkara yang korang akan belajar tu?

πŸ‘‰ Facial Relaxing Massage
πŸ‘‰Body scrub
πŸ‘‰Herbal Sauna
πŸ‘‰Aroma Milk Bath
πŸ‘‰Hand & Foot Spa

Menarik kan? Kalau korang nak tahu, kalau korang belajar diluar dan bukan bersama TWB, setiap satu course tu lain2 harga tau dan ianya sangat costly..Tapi dengan TWB 5 course hanya dalam satu harga sahaja..😍Sebenarnya banyak lagi yang korang akan belajar bila berada dalam TWB ni. Dan kesemua yang korang belajar ni dapat digunapakai dalam bisnes yang korang akan jalankan..

Selain itu, dengan ilmu yang korang dapat ni, korang boleh praktikkan untuk diri sendiri dan juga ahli keluarga yang ingin berspa bersama korang.😁

πŸ’™ DAPAT FULL SET KELENGKAPAN SPA
Menariknya belajar spa dengan TWB, korang akan dapat Full Set Kelengkapan spa yang mana korang akan guna dalam bisnes spa korang dan juga boleh digunapakai untuk kegunaan sendiri..😁

Korang akan dapat:-

πŸ‘‰Set Lengkap Youth Skincare (Skincare terbaik yang telah menjalani 8 tahun kajian dan terbukti BERKESAN, SELAMAT & SEMULAJADI)
πŸ‘‰Bahan2 untuk scrub muka & badan yang luar biasa kesanya
πŸ‘‰Masker Protein yang selamat dan dijamin best sangat effectnya
πŸ‘‰Ion Massage
πŸ‘‰Skin Analysis
πŸ‘‰Beg
πŸ‘‰Facial Bowl
πŸ‘‰Dan pelbagai kelengkapan lain


Kesemua kelengkapan ni LENGKAP dan korang tak perlu susah payah nak cari sendiri kelengkapan spa untuk jalankan bisnes selepas habis training. Habis jer training, korang boleh terus tarik beg cari customer..Sangat mudah dan berbaloi join bisnes mobile spa dengan TWB ni..Semunya kami sediakan..Sebab tu Anim cakap melabur dalam bisnes mobile spa dengan TWB adalah satu pelaburan yang sanagt bijak.

πŸ’™ MODAL YANG SANGAT MINIMA
Inilah yang sentiasa menjadi penekanan dalam TWB. Founder TWB sentiasa memastikan modal yang dikeluarkan oleh setiap orang yang ingin join TWB berbaloi dengan ilmu dan apa yang bakal diperolehi. Oleh sebab itu, harga pakej yang ditawarkan oleh TWB adalah sangat minima dan boleh dikatakan lebih murah berbanding yang lain. Sebelum menetapkan harga tersebut, fouder TWB telah membelanjakan lebih dari RM20K untuk mendapatkan kesemua ilmu yang ada dalam TWB..Tetapi, bila korang joint TWB, korang hanya perlu banyar hanya sekitar 8% - 10% sahaja dari nilai yang founder keluarkan. Di situ sebenarnya korang telah membuat pelaburan yang menjimatkan tetapi mendapat pulangan yang kebabom.😍

Pada bulan March 2019, TWB menawarkan 2 pakej yang sangat best yang mana kedua-dua pakej ni mempunyai keistimewaannya masing2 dan korang boleh pilih mengikut kesesuaian budget korang..Yang pasti, join bisnes mobile spa dengan TWB memang best sangat!❤



πŸ’™  PULANG MODAL TAK SAMPAI 3 BULAN
Sebenarnya tu average jer..Ada jugak geng2 Spa TWB yang mampu dapatkan modal balik kurang dari sebulan selepas joint TWB. Macam Anim, Anim dapat balik modal selepas 2 bulan setengah join TWB(Tu sebab Anim buat sambil2 & part time jer) kalau dapat berikan komitment sepenuhnya, dalam masa sebulan atau kurang dari tu dah boleh dapat balik modal yang korang keluarkan..Memang takdelah istilah RUGI melabur dalam bisnes Mobile Spa bersama TWB ni..Walaupun korang bermula dengan ZERO knowledge dan skill korang mampu berjaya dengan TWB kerana semuanya akan diajar..Kiranya dari ZERO to HERO lah dengan TWB..😁

πŸ’™ BISNES YANG TRENDING
Setiap yang trending pasti menjanjikan pulangan yang lumayan. Betul tak?? Kalau kita dapat lihat, setiap bisnes yang trending pasti akan sentiasa ada permintaan dan bila ada permintaan of course akan ada pulanganya..Dan in syaa Allah pulanganya pasti lumayan.. Contohnya, bisnes yang melibatkan kecantikkan..Zaman sekarang kalau kita dapat lihat semua orang suka nampak cantik dan berlumba-lumba untuk tampil cantik. Dari situ, bisnes yang melibatkan kecantikkan ni sentaiasa mendapat sambutan..Seperkara lagi, bisnes yang melibatkan wanita akan sentiasa ada permintaan. Oleh yang demikian, bisnes mobile spa ni adalah sebahagian dari bisnes yang semakin trending dan sentiasa mendapat tempat dihati setiap wanita..Siapa tak suka nampak cantik kan??? 😁

πŸ’™ DAPAT BELAJAR PELBAGAI ILMU
Bila korang join TWB, korang bukan sekadar belajar tentang ilmu spa semata-mata. Tapi korang dapat belajar pelbagai ilmu lain seperti ilmu MARKETING,PUKAU PELANGGAN, KEWANGAN, dan banyak lagi ilmu lain. Kalau nak tahu dan belajar juga, jom la join TWB..😁Jadi, berbaloi la pelaburan korang lakukan..😁

πŸ’™ MEYEDIAKAN SEHINGGA 6 PENJURU INCOME
Dalam bisnes spa TWB, korang bukan sekadar menikmati sumber pendapatan hanya dari satu penjuru sahaja tetapi korang boleh menikmati sehingga 6 penjuru pendapatan yang pastinya korang takkan dapat semua ni bila join bisnes mobile spa di tempat lain.
Nak tahu setiap jenis income yang bakal diperolehi??? Cepat2 lah join TWB..Semuanya akan diajar dan korang pasti bakal merasai kesemua jenis income ni bila bersama TWB..Untuk pengetahuan korang, TWB adalah satu projek spa yang dijalankan oleh group shaklee. So, setiap benefits yang shaklee berikan, korang berpeluang untuk merasainya...❤

πŸ’™ BUSINES YANG PASTI MENGUNTUNGKAN
Bila korang decide untuk join TWB bermakna korang telah membuat pilihan yang bijak kerana bisnes mobile spa TWB menjanjikan pulangan yang menguntungkan. Bila korang buat bisnes mobile spa ni, keuntungan 100% adalah milik korang..Setiap hasil yang korang dapat semuanya milik korang tanpa perlu korang keluarkan untuk bayar yang lain. Selain itu, bisnes mobile spa sememangnya mempunyai demand yang tinggi dan sentiasa ada permintaan.

πŸ’™ TIADA/ KURANG RISIKO KERUGIAN
Bila jalankan bisnes mobile spa ni, korang tak perlu sewa kedai atau cari pekerja untuk menjalankan bisnes ni..Dalam istilah lain, korang lah BOS dan juga PEKERJA.. Dari situ, korang tak perlu belanjakan wang dan modal yang besar sampai perlu membuat pinjaman kewangan untuk jalankan bisnes mobile spa ni. Yang pastinya, bisnes mobile spa ni mampu memberikan pulangan yang lumayan.

πŸ’™ INVEST SEKALI UNTUNG BERKALI-KALI
Ni part paling untung bila korang join TWB dan jalankan bisnes mobile spa ni..Korang hanya perlu keluarkan modal sekali sahaja seumur hidup dan korang akan menikmati keuntungan hasil dari investment korang keluarkan tu seumur hidup..Berbaloi sangat kan..So, buatlah pelaburan yang bijak ni mulai sekarang..

πŸ’™ SUPPORT GROUP YANG POWER
Bila join TWB, korang akan dimasukkan dalam support group yang sangat power dan supportive. Jika korang kering idea, atau memerlukan sebarang oertolongan, support group ni lah yang akan sentiasa bantu korang sehingga korang berjaya..Support group ni takkan biarkan korang keseorangan tanpa hala tuju dan sokongan. In shaa Allah, dengan TWB korang pasti akan berjaya dan mampu penuhi setiap matlamat korang.πŸ’ͺ

Itulah antaranya untungnya melabur dalam bisnes mobile spa bersama TWB. Korang takkan dibiarkan melabur tanpa mendapat keuntungan.

TESTIMONI TWB❤❤❤










Amacam..terbakar tak tengok hot testimoni dari group #AlumniTWB yang telah beraksi??? Kalau Anim dah hangus dah kalau tengok duiiiitttt banyak sebegini..😁 Untuk lengetahuan korang, average income geng2 TWB boleh mencecah sehingga RM1500 - RM3000 tau sebulan. Dan ada juga yang lebih dari tu sebenarnya..Tak percaya??? Jom la join kami. Baru korang tahu betapa bijaknya korang melabur dalam bisnes spa yang awesome giler ni. 


Nak berjaya dalam bisnes mobile spa TWB??
🏡Komited
🏡Rajin
🏡Kreatif

Korang pasti boleh mendapatkan apa yang korang inginkan.

Nak MELABUR dengan BIJAK?? Jomlah melabur ke bisnes mobile spa TWB. Korang pasti tersenyum puas dengan hasil pelaburan korang nanti. 😍

Tekan jer link πŸ‘‡ untuk terus berhubung dengan Anim. Jika korang ada sebarang kemusykilan dan pertayaan jangan segan silu tekan link http://jomwasap.com/01110973735 yer..😁

Puan Faridah Hanim Binti Mohd Yusoff
Alumni The Walking Beauty
pengasas Hanim Beauty Spa
ID No: 1284824

011-10973735

Facebook: Faridah Hanim
FB Page: Hanim Beauty Spa



Pohon berangan tempat bertemu,
Melihat rusa di tepi perigi,
Seikhlas hati berkongsi ilmu,
Di lain masa bersua lagi.

















Tiada ulasan:

Catat Komen