Halaman

Jumaat, 22 Mac 2019

" 5 Kisah Wanita Peroleh Pendapatan 4-5 Angka Sebulan Dengan Mobile Spa




BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Hai...Bertemu lagi kita kali ni dengan perkongsian yang kebih menarik kali ni. 

Yang pasti, perkongsian Anim kali ni Anim nak buktikan bahawa Bisnes Mobile Spa TWB bukan bisnes spa biasa-biasa jer..Tapi TWB menawarkan value yang sungguh luar biasa dan telah berjaya membantu ramai wanita mencapai setiap impian mereka. TWB telah melahirkan wanita2 hebat selaras dengan objektifnya iaitu 'Empowering Women'

Kali ni, Anim bawakan 'Kisah 5 wanita Hebat dalam TWB' yang telah berjaya buktikan TWB telah banyak membantu mereka. Sebenarnya ramai lagi yang telah berjaya bersama TWB tapi cukuplah Anim kongsikan 5 kisah dulu untuk permulaan ni..😁
Sejujurnya...Anim sangat terinspirasi dengan setiap kisah2 mereka dan Anim harap Anim juga akan jadi seperti mereka suatu hari nanti.


KISAH PERTAMA: PUAN IZATY ROSLI

Seorang yang sangat lembut, sopan dan nampak low profile jer..Tapi berpendirian tetap dan mempunyai semangat yang kuat. Dia memilih TWB sebab sangat suka dengan 'Career Development' yang ada dalam sistem TWB..Bila buat bisnes mobile Spa TWB ni bukan menjadi beautician semata-mata, but its more than that. Memang lain dari yang lain lah Bisnes Mobile Spa TWB ni..Dan yang paling bestnya, tak perlu nak spend masa seharian untuk buat bisnes ni..Cukup sekadar 1-3 jam spend masa setiap hari dan selebihnya boleh fokus untuk anak2 dan keluarga..
Jom baca #SuccessStory KISAH PUAN IZATY ROSLI

KISAH KEDUA: PUAN SHAMIRA

Seorang Suri Rumah Sepenuh Masa dan join TWB sebab suaminya tak izinkanya bekerja selepas berkahwin. Dia bersyukur sangat sebab TWB lah yang menjadi penyelamatnya ketika dia dan suaminya dilanda musibah..Apakah kisah sebenar Puan Shamira ni jom baca #SuccessStory KISAH PUAN SHAMIRA

KISAH KETIGA: PUAN AZURA YUSOP

Kisah seorang Guru Sekolah Pendidikan Khas yang pekakkan telinga dengan setiap hinaan orang terhadapnya dan berjaya sponsored Mak dan ayahnya yang bernilai RM20K untuk pergi umrah hasil dari Bisnes Mobile Spa TWB ni..Bagaimana dia berjaya tunaikan impian mak dan ayahnya itu???
Jom ikuti kisah #SuccessStory KISAH PUAN AZURA

KISAH KEEMPAT : PUAN SHAHIDA KAHAR

Seorang Ibu anak 3 dan mempunyai anak yang masih kecik berumur 1tahun 2 bulan tapi berjaya meraih pendapatan 4-5 angka sebulan hasil dari Bisnes Mobile spa TWB ni..Surprisingly, pendapatan yang paling minima yang dia akan dapat setiap bulan adalah RM1K++ dan selalunya lebih dari nilai tu. Paling ajaibnya, dia buat bisnes mobile spa tapi dia tak offer pun servis spa..How tu????
Haaa..Jom layan kisah #SuccessStory KISAH PUAN SHAHIDA KAHAR

KISAH KELIMA: CIK NURUL SHAKIRAH 

Seorang yang kuat semangat dan berjiwa besar walaupun masih muda. Berumur 27 tahun tapi telah mempunyai target yang besar buat mak, ayah dan adiknya yang OKU. Betapa dia ingin gembirakan orang sekelilingnya dan dari situ dia perlu 'Do Something' dan tak boleh hanya harapkan gaji bulanan untuk pastikan semua impianya tu tercapai..Kalau duku dia bekerja makan gaji, nak dapat RM2K perlu keluar pagi dan balik waktu malam. Tiada masa untuk mak, ayah dan adiknya..Tapi kini dia boleh bersama keluarganya tapi daoat income luar biasa..
Nak tahu lebih lanjut tentang kisah Cik Kirah
Jom baca #SuccesaStory KISAH CIK KIRAH

Haaaa..Amacam..Terbakar tak bila baca semua kisah wanita-wanita hebat TWB ni? Mudah tak korang rasa nak berjaya dengan TWB?? Tepuk dada tanya apa yang korang nak yer..😁
Dalam TWB, Kami bukan janjikan bulan dan bintang buat korang yang nak berjaya tapi taknnak bertindak dan buat apa2..Tapi kami sediakan cara-caranya dan jalan yang mudah untuk bantu korang semua especially kaum wanita yang merasakan mereka memang memerlukan dan punyai impian. Di TWB kami nak pastikan semua wanita mampu mencapai impian mereka dan sentiasa jadi wanita yang hebat.

Sekian perkongsian Anim kali ni.
If ada apa2 persoalan berkaitan TWB, jangan malu-malu untuk terus contact Anim😁

Tekan jer link http://jomwasap.com/01110973735 ni yer

Puan Faridah Hanim
Alumni TWB
Pengasas Hanim Beauty Spa
011-10973735

Facebook: Faridah Hanim
FB Page: Hanim Beauty Spa

Tiada ulasan:

Catat Komen