Halaman

Jumaat, 6 April 2018

KURSUS SPA THE WALKING BEAUTY 2018



Haiii...Assalamualaikum semua..

Dalam entri kali ni anim nak share dengan korang semua tentang kursus spa TWB 2018 iaitu kursus spa termurah yang patut anda join sebab anda takkan dapat harga begini diluar dengan pakej yang ditawarkan bersama. MasyaAllah..sangat berbaloi...

Sebelum tu bagi korang yang tertanya-tanya apa sebenarnya TWB ni?? TWB ni stand for "The Walking Beauty"(perjalanan menjadi cantik lebih kurang maksudnya..hehehe)..

TWB ini juga dikenali sebagai projek spa tanpa kedai. Dalam erti kata lain,ahli TWB adalah mereka yang menjalankan bisnes spa bergerak iaitu konsep home spa dan mobile spa.Projek ni diasaskan oleh Master Ainul Shahrazad dan suaminya Master Mohd Dzuha. Projek ini bertujuan membantu golongan wanita yang sedang tercari-cari sebuah perniagaan sampingan yang MUDAH,RINGKAS dan MENARIK dan pada masa yang sama mampu memberi pulangan yang luar biasa.

Untuk pengetahuan korang juga,projek TWB ni dah bertapak selama 3 tahun bermula tahun 2015. Dan boleh dibanggakan,dah beratus beautician yang telah 'lahir' dari projek ini dan berada di seluruh Malaysia..Bangga ialls sebab ioall juga adalah sebahagian beautician dari projek yang awesome ni...

Melalui projek TWB ni,korang akan diajar bagaimana untuk memiliki spa atas nama sendiri dengan kos yang sangat minima tetapi mampu menjana pendapatan sehingga 4-5 angka sebulan walaupun hanya dari rumah. So, bagi korang yang berminat untuk ada spa atas nama sendiri dan menjalankan bisnes spa, TWB adalah jawapanya untuk korang join bg mendapatkan ilmu spa yang  pastinya korang takkan dapat kalau join kursus lain diluar sana..believe me...

Mesti korang tertanya-tanya untung ke buat bisnes spa bergerak ni?...of course ada untungnya..nak tahu sebabnya?meh anim kongsi dengan korang..
Sebab utamanya  adalah kerana permintaan untuk home spa dan mobile spa ni sedang meningkat dan menjadi trend pada masa kini. Ini disedabkan oleh gaya hidup yang sibuk menjadikan wanita di luar sana tak sempat nak ke spa atau manjakan diri sendiri di spa. So,dengan adanya spa bergerak ni,dorang boleh reward diri mereka di rumah tanpa perlu bersusah payah untuk ke spa. Oleh sebab itu,permintaan untuk servis spa bergerak ni menjadi-jadi.

Ini boleh dilihat melalui testimoni beautician TWB yang telah berjaya buat duit dengan bisnes spa tanpa kedai ni..kat bawah ni anim sertakan serba sedikit testimoni mereka yang telah berjaya membuktikan spa tanpa kedai mendapat permintaan tinggi.

Jururawat yang join TWB dan aktif dengan spa tanpa kedainya.

Suri rumah pun dah berjaya tambah pendapatan dengan mobile spa.

Student pun mampu dapat duit dengan mobile spa 

Dalam bisnes spa tanpa kedai ni tiada risiko untuk bankrup kerana modalnya sangat kecil. Pada masa yang sama, korang tidak perlu berhutang dengan bank untuk membuka kedai dan membeli peralatan spa. Untung kan disitu.

Selain itu, bisnes ni korang boleh mulakan secara sambilan di hujung minggu atau pun sedang bercuti bersama keluarga. Fleksibal kan..

Dan yang paling best dan untung ialah 100% keuntungan bisnes masuk poket sendiri sebab koranglah bos dan koranglah pekerja.

So,korang dah faham kan serba sedikit konsep TWB ni cemana kan?

ok..jom kita tengok pulak
Adakah kursus spa TWB ni kursus spa termurah?Apa yang korang akan dapat bila join kursus spa ni..Lets check it out...

YOUTH skincare
Benda paling best dalam pakej kali ni ialah korang akan dapat full set YOUTH..YES YOUTH..

YOUTH ni kalau korang nak tahu dibangunkan oleh pakar-pakar kulit bertaraf antarabangsa bagi memastikan produk ni betul-betul BERKESAN dan SELAMAT. Setiap rangkaian dalam YOUTH skincare dihasilkan daripada bahan-bahan semulajadi yang dilengkapi oleh nutrien dan vitamin yang sangat diperlukan oleh kulit. Nak hasilkan YOUTH ni saintis shaklee mengambil masa selama 8 tahun. Lama kan??kalau baby dari lahir sampai darjah 2 baru siap kajian shaklee buat. So bukan calang-calang tau YOUTH skincare ni tau korang. Bahan-bahan yang ada dalam YOUTH ni pun bukan cikai-cikai..bahan-bahan yang ada dalam VIVIX dorang letak dalam YOUTH ni. Antaranya Anggur Muscadine. Harga untuk full set skincare ni boleh mencecah RM1400..fuh..merecik..high class la spa korang nanti sebab menggunakan skincare yang berkualiti tinggi ni.

Antara testimoni beautician spa yang menggunakam YOUTH dalam servis spa. Boleh nampak kan perbezaan sebelum dan selepas menggunakan YOUTH. So,senang korang untuk berikan servis yang terbaik untuk klien dengan adanya skincare yang powerful ni.


Dalam full set YOUTH ni korang akan dapat 6 jenis kesemuanya iaitu Luminuous Gel Oil Clenanser, Perfecting Skin Toner, Activating Serum, Age Defense Moisturizer Spf 50, Advanced Renewal Night Cream dan Radiance C+E.

Beauty Products Spa
Korang juga akan dapat beauty products spa. Beauty products ni 100% dari SHAKLEE tau. Of course semua produk tu BERKESAN, SELAMAT dan BERKUALITI TINGGI. Dimana seperti yang korang sedia maklum untuk setiap produk SHAKLEE 100% dijamin selamat sebab dorang ada scientific studies dan clinical test.  Semua produk kecantikan yang korang dapat tu korang boleh guna dalam bisnes spa korang nanti sebagai scrub,lulur, dan masker. Korang jangan terkejut ye sebab scrub dan masker yang digunakan nanti boleh di makan. Ini terbukti produk yangbdigunakan SELAMAT. So,tiada keraguan bila nak diletakkan di muka dan badan.So,dari situ dah terbukti semua produk yang digunakan untuk servis spa TWB SELAMAT dan BERKESAN..in shaa Allah.



Free Membership Shaklee
Korang juga akan dapat free membership shaklee. So,korang boleh membeli belah produk dan barang shaklee dengan hrga ahli..murah banyak tu..

Trial kit Spa
Trial Kit spa juga akam diberikan kepada korang dimana ianya boleh digunakan dalam bisnes spa korang nanti.

Sijil Penyertaan
Selain itu,sijil penyertaan juga disediakan bagi membuktikan kursus spa TWB adalah kursus spa bersijil.

Ni anim lepas habis training. Terus dapat sijil yang membuktikan anim adalah salah seorang beautician TWB yang diiktiraf.

Bimbingan dari support group
Dalam kursus spa TWB ni juga korang akan dapat bimbingan dari support group. Kalau kursus spa diuar sana belum tentu dorang sediakam bimbingan lepas habis training. Tetapi dengan TWB korang akan disediakan dengan bimbingan dan in shaa Allah korang takkan bergerak sorang. Kelas online,offline,ilmu marketing semua disediakan untuk korang. So,takkan ada istilah 'lost' lepas dah habis training. Otai-otai TWB semua juga tak lokek ilmu untuk dicurahkan.MasyaAllah...bestnya join TWB ni..

Eksklusif Beg Spa
Korang juga akan dapat eksklusif beg spa yang korang boleh gunakan untuk letak semua peralatan spa korang..Korang kan menjalankan spa bergerak. So,of course beg spa ni sangat diperlukan. Disini,kami dah sediakan untuk korang. Dah tak perlu risau kat mana nak beli beg spa ni. Jimat masa dan wang anda.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜๐Ÿ˜

                Cantik kan??wow..merecik..๐Ÿ˜‰

Facial Steamer
facial steamer juga disediakan dalam pakej kali ni. Steamer ni penting tau untuk bantu korang bila facialkan klien.
Aduhai..comelnya steamer..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜

Ion Massage
Ion massage juga menjadi peralatan spa yang penting bila nak berbisnes spa ni. So dalam pakej kali ni ion massage ni dimasukkkan sekali dalam pakej yang super murah ni.

Ion massage yang diberikan.

Bina Spa atas nama sendiri
Dan yang paling awesome,korang boleh bina spa atas nama sendiri 
Bila dah habis training nanti..best tu..itulah cita-cita bagi korang yang join kursus spa kan?Dengan kursus spa TWB ni kami bantu korang untuk realisasikan impian korang tu.

Amazing kan apa yang korang akan dapat dalam kursus spa kali ni kan??aduhai..rugilah bagi korang yang tak join kersus spa kali ni..dapat macam2 kot..ok..Jom kita tengok pulak apa yang korang belajar dalam kursus ni.

Basically,kursus spa TWB ni korang akan di ajar 5 jenis treatment yang korang boleh apply kat spa korang nanti iaitu:-

๐ŸŒผFacial Relaxing Treatment
๐ŸŒผBody scrub dan urut lulur
๐ŸŒผMandian aura susu
๐ŸŒผFoot dan hand spa
๐ŸŒผHerba sauna

BONUS Advance course
๐ŸŒผHow to setup and run your mobile spa. Dari situ korang boleh generate 5 penjuru income dan dapat pulangan berlipat kali ganda. Kerana TWB terkenal dengan istilah bisne "magnet duit"  dan " lubuk duit"..

Selain itu korang akan dapat manual lengkap dan bercetak mengenai course yang akan diajar. So,korang boleh gunakanya sebagai rujukan lepas habis training.

Thats why anim cakap kursus ni awesome sebab ianya LENGKAP dan PRAKTIKAL..semua disediakan. Cuma tinggal nak run bisness je lepas habis training.

Seterusnya, jom kita tengok berapa yang perlu korang belanjakan untuk dapat dan belajar semua yang disediakan tu.

 Harga pakej kursus spa TWB yang terbaru

WHAT??RM1999 SAHAJA??YES..ONLY RM1999 korang akan dapat semua yang telah anim senaraikan di atas. Murah kan?kenapa anim cakap murah?sebab kalau korang join kelas spa kat luar,korang takkan dapat dengn harga ni tau. FULL SET tau korang akan dapat dengan harga RM1999 ni..so bila dah habis training korang boleh terus tarik/angkat beg untuk jalankan bisnes spa korang. Sangat berbaloi bila melabur untuk join kursus spa 2018 ni tau korang. 

Jika sebelum ni harga yang ditawarkan pada bulan Januari ialah RM1199 dan Februari naik menjadi RM1299 pun dah best,dengan harga baru ni berganda-ganda la bestnya sebab korang akan dapat complete set peralatan spa tanpa perlu risau dah nak survey atau cari barang spa korang. Jimat masa dan wang korang. Keluarkan modal sekali je terus boleh ada spa sendiri dan dapat complete set peralatan spa..korang takkan dapat kat mana-mana dah dengan harga begini..Percayalah..๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽถ๐ŸŽต๐ŸŽต(nyanyi ala-ala CT Nurhaliza sikit..hehe..๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜)

So,apa tunggu lagi korang..Jom la join team kami TWB..korang pasti takkan menyesal..

Puan Ainul pengasas TWB yang sangat gorgeous.

Bonus lagi bila korang join TWB ni korang boleh melancong setiap tahun. Jika sebelum ni beautician TWB dah pergi Perth dan Melbourne,Australia,tahun lepas pergi Maldives dan tahun ni In shaa Allah akan fly ke ✈✈✈Paris..kota cinta๐Ÿ’ž..Bestnya la..

❤Korang nak ada spa atas nama sendiri?         TWB jawapanya
❤ korang nak buat bisnes yang        
     MUDAH,SIMPLE dan FUN?
     TWB jawapanya
❤ korang nak bisnes yang fleksibal?
     TWB jawapanya
❤ korang nak bisnes yang terjamin?                  TWB jawapanya.


So,cepat korang rebut peluang ni untuk join team TWB. In shaa Allah korang pasti akan rasa berbaloi-baloi..

Nak join?boleh terus contact anim..Anim sedia membantu anda menjadi jelitawan TWB..

๐Ÿ“ฑwassup anim๐Ÿ‘‡
http://hanimyusoff.wasap.my/0183735752

Facebook anim:Faridah Hanim

Nak rasa juga pengalaman berspa??
boleh contact Hanim Beauty House #HBH..harga berpatutan menanti anda..
#hanimbeautyhouse cover area Kelantan ye korang..so ore-ore kelantan yang nak manjakan diri dan cantikkan diri dengan servis spa boleh terus hubungi
http://hanimyusoff.wasap.my/

Tiada ulasan:

Catat Komen